Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,024 $

Nálunk nem kell tartani a Coca-Cola Horvátországban többeket kórházba juttató termékeitől

Többen kórházba kerültek Horvátországban, miután a Coca-Cola üdítői kimarták a nyelőcsövüket. A cég szerint Magyarországon ennek nem áll fenn a veszélye.

Illusztráció. Forrás: Unsplash
Belföld

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Előzmény:

 

Ahogyan mi is beszámoltunk róla, Horvátországban négy ember is mérgezéses tünetekkel került kórházba, miután a Coca-Cola által gyártott szénszavas üdítőkből fogyasztottak, maró fájdalomra panaszkodva a nyelőcsövükben.

A Telex szerdán kereste meg a Coca-Cola HBC Magyarország képviselőit az ügyben, akik jelezték, tudnak a mérgezéses esetekről, azonban a magyarországi termékeket nem érinti az eset. Soron kívül Szén-monoxid mérgezés áldozata lett egy idős nő Kecskeméten

Horvátországban a közösségi médiában jelentek meg először beszámolók arról, hogy az egyes üdítők fogyasztása után többen kórházba kerültek, a rendőrség is nyomozást indított, hogy kiderüljön, nem álhírről van-e szó, de mint kiderült, nem.

Szerda estére újabb mérgezéses esetekre derült fény és a gyártó több termékét is kivonták a forgalomból (Vili Beroš egészségügyi miniszter arra jutott, hogy jobb, ha mindenki vizet iszik), a cég egyelőre nem találta még meg, hol csúszhatott hiba a rendszerbe.

A hosszabbításban fordított Liverpool vezeti a bajnokságot az Arsenal előtt

A Liverpool nem játszott túlzottan jól a Crystal Palace ellen, mégis fordítani tudtak.