Dollár
381,81 Ft
Euró
394,65 Ft
Font
466,60 Ft
Bitcoin
24,414 $

Megváltozik a Sprite ikonikus zöld csomagolása, de a környezetvédők szerint ez nem elég

A színes műanyag sokkal kevésbé újrahasznosítható, mint az átlátszó verzió, a Greenpeace szerint azonban a Coca-Colának inkább arra kellene törekednie, hogy egyáltalán ne használjon egyszer használatos műanyagot.

Környezettudatosság: lemond a Sprite az ikonikus zöld palackjairól

A vállalat szerint megújult logó és csomagolásterv is érkezik majd, amelyek célja, hogy „világszerte egységes megjelenést biztosítson” a márka számára.

Elon Musk formában: most a Coca-Colát venné meg, hogy visszategye a kokaint a receptbe

Azt követően, hogy 44 milliárd dollárért felvásárolta a Twittert, Elon Musk humoros kedvében volt és a világ egyik legikonikusabb brandjének felvásárlásával szórakozott.

A Starbucks, a Coca Cola és PepsiCo is felfüggeszti tevékenységét Oroszországban

Egyre nagyobb nyomás nehezedik a nagy nyugati vállalatokra, hogy a háborúra reagálva kivonuljanak az országból.

További Hírek

A Coca-Cola Magyarországon forgatta legújabb karácsonyi reklámját

November 15-től érdemes lesz a TV képernyőire tapadni, mert ekkor kezdik el sugározni Magyarországon is az itt készült karácsonyi reklámfilmet.

Papírpalackos Coca-Cola kerülhet a magyar üzletek polcaira

A The Coca-Cola Company és a dán Paper Bottle Company (Paboco) együtt alkotta meg az üdítőitalok újféle csomagolására szolgáló papírpalack prototípusát.

Karbonsemlegessé válik 2040-re a Coca Cola

A Coca-Cola HBC AG vállalja, hogy 2040-ig a a teljes értéklánca karbonsemlegessé válik – közölte a cég.

Nem Cristiano Ronaldo miatt omlott be a Coca-Cola részvényeinek árfolyama

Hétfőn az egész világsajtó megírta, hogy Cristiano Ronaldo üzenete a portugál válogatott sajtótájékoztatóján megrengette a Coca-Cola piaci árfolyamát, de úgy tűnik, a dolognak ennél jóval unalmasabb magyarázata van.

Ronaldo egészségtudatossága 1200 milliárd forintjába került a Coca-Colának

Ronaldo köztudottan híve az egészséges életmódnak, melynek hangot is adott a tegnapi magyar-portugál mérkőzés előtti sajtótájékoztatón, mikor is nemes egyszerűséggel arrébb rakta az oda készített Coca-Colás üvegeket.

A Coca-Cola újrahasznosítható papírpalackot tesztel Magyarországon

A cég képviselői egy budapesti sajtótájékoztató keretén belül jelentették be, hogy a Coca-Cola Magyarországon teszteli egyik új fejlesztését, az újrahasznosítható papírpalackot.

Zöldül a Coca-Cola: 100% újrahasznosított műanyagból készült palackokat mutattak be

100% újrahasznosított műanyagból készült palackokat mutatott be az Egyesült Államokban a Coca-Cola, nagy lépést jelent ez a fenntarthatósági stratégiájuk keretében.

Több mint 2 000 munkahelyet szüntet meg a Coca-Cola

2 200 munkahely megszüntetését tervezi a Coca-Cola, köztük 1 200 olyan állással, mely az Egyesült Államokban dolgozókat érinti.

Megvan az év leginkább környezetszennyező márkája - nincs meglepetés

A Break Free From Plastic által készített éves jelentésben zsinórban harmadik éve lett a leginkább környezetszennyező márka a Coca-Cola, a legtöbb műanyaghulladék a gyártó termékeihez köthető ismételten

Már biztos, hogy a karácsonyból is elvesz egy közkedvelt dolgot a koronavírus

Hivatalosan is megerősítette a Coca-Cola, hogy a koronavírus-járványra való tekintettel idén nem fog körbemenni az ünnepekkor a közkedvelt karácsonyi kamionjuk, mely 1995-ös megjelenése óta először fordul elő.