Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,72 Ft
Euró
396,23 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
65,224 $

Megvan a Chelsea új edzője, rögtön 5 évre ír alá

Meglepő módon egy 5 éves szerződést ír alá a Chelsea új edzője, aminek megvannak a maga veszélyei.

...svg content...Fotó: EPA/DAVID CLIFF
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Chelsea nem kevés edzőt rúgott ki mostanában, Pochettino sem kapott sok időt, egy szezon után mennie kellett, annak ellenére, hogy az utolsó öt fordulóban végig nyertek a londoniak, és döntőt játszhattak a Ligakupában. Ez sem volt elég a vezetőségnek, és most úgy tűnik, a Manchester United lehet a sztáredző új otthona.

Közben Londonban megtalálták az új edzőt Enzo Maresca személyében, aki a Leicester Citynél dolgozik. Mivel érvényes szerződése van, a Chelsea 10 millió eurós kompenzációs díjat fog fizetni a klubnak. Fabrizio Romano azt írja, már csak idő kérdése, és az olasz szakember aláír az új csapatánál. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Mai meglepő, hogy a megállapodás részeként 5 évre ír alá az edző, egészen 2029 nyaráig. Sőt, a szerződés tartalmaz egy hosszabbítási opciót is 2030, ami azt jelzi, hogy a vezetőség kész sok időt adni a trénernek, amit a korábbi edzőkkel nem tettek meg.

A még midig csak 44 éves olasz egykor a Juventusban is játszott, de Spanyolországban és Görögországban szintén megfordult. 2022 és 2023 között a Manchester Citynél volt asszisztens, így az első komolyabb munkája a Leicester City volt a másodosztályban, ahol rögtön nagy sikereket ért el.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.