Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,27 Ft
Euró
389,31 Ft
Font
455,22 Ft
Bitcoin
51,352 $

Istenien nézett ki Carmen Electra a Grammy-gálán

Carmen Electra még mindig a világ egyik legjobb nője, kár lenne ezt tagadni, és más hírességekhez hasonlóan nagyon jól tartja magát.

Fotó: Instagram/Carmen Electra
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az idei Grammy-gálán sem kellett unatkoznunk, sok minden történt, és azok számára is érdekesek ezek az események, akik nem különösebben követik figyelemmel a zeneipart, ugyanakkor szeretik a bulvárt, az azzal kapcsolatos híreket. Mindig van miből meríteni egy ekkora rendezvényen, ahol bárhová néz az ember, ismert embereket, sztárokat, világsztárokat lát.

Ez a 2024-es Grammy-gálán sem volt másképp, és Heidi Klum ezúttal is kitűnt a tömegből a nagyon merész és látványos ruhájával. Rengeteg dicséretet kapott, és összességében azt kell mondjuk, ő volt a legvonzóbb. Nyilván ez szubjektív is, ám ahhoz kétség nem férhet, hogy a világhírű legendás modell még mindig klasszis. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Paris Hilton, a milliárdos örökösnő sem aprózta el a megjelenését, aranyban lépett a vörös szőnyegre, ahol már sokan várták. Hilton egy ideje édesanyának is mondhatja magát, és noha a gyermeket nem ő hozta világra, abszolúte a sajátjaként tekint rá, és rendkívül boldog, hogy anyaként élheti tovább az életét.

Mariah Carey-nek ez már korábban megadatott, aki szintén fantasztikusan nézett ki a gálán. Ugyancsak aranyban pompázott, és azok, akik a közelében lehettek pár fotó erejéig, igazán szerencsésnek érezhették magukat. Mindig különleges energiák veszik körbe, minden szempontból megtestesíti a világsztárság fogalmát.

Carmen Electra pedig nem tud nem szexi lenni, és ugyan magához képest most visszafogottabb volt, így is nagy sikert aratott a mélyen dekoltált ruhájával. Egyszerűen rajta sem akar fogni az idő, és ugyanazt gondoljuk róla is, mint például Paris kapcsán, miszerint jól áll nekik az idő múlása, még csinosabbak és vonzóbbak.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.