Dollár
390,90 Ft
Euró
408,35 Ft
Font
472,37 Ft
Bitcoin
16,224 $

Volt idő, amikor Caramel fizette be Pápai Joci számláját, miután kikapcsolták nála az áramot

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Hujber Dávid

2021. október 23. - 13:21

A LifeTV-n futó Összezárva Hajdú Péterrel legutóbbi vendége Pápai Joci volt, aki több mély vallomást tett, mert volt miről a nehéz időszakai miatt.

Pápai Jocinak nem egy nehéz időszaka volt az életében, de a feleségével közösen mindent át tudtak vészelni, még egy megcsalást is. Szerelmük egyben tartotta a családot, és azóta is elválaszthatatlanok.

Soron kívül Itt vannak a részletek az Erste négynapos bankszünnapjairól

Nem mindig volt sok pénzük, néha még a pár ezer forintnak is örülni tudtak. Manapság természetesen más a helyzet, Joci az egyik legnagyobb sztár és a TV2 is gyakran foglalkoztatja a különböző műsoraiban.

Pánikba azonban soha nem estek, még akkor sem, amikor például nem tudtak időben kifizetni egy számlát. A pánik helyett igyekeztek megoldást találni a kérdésekre, és a lehető leghamarabb befizetni a késedelmet.

Sarka Kata modellként is kiemelkedő lenne, csodálatos sminket és frizurát kapott

„Nem estünk pánikba, majd a jóisten ad holnapra, mindig adott is, tudod. Nem fejtettük meg azt, ha nem tudjuk befizetni a villanyt, jó majd be lesz fizetni jövő héten.” – mesélte Hajdú Péternek Joci a nehéz időszakukról.

Voltak idők, amikor valóban nem tudták befizetni a számlákat, de amíg otthon lakott, nem volt arra példa, hogy kikapcsolták volna a villanyt. „Amíg otthon laktam, nem, de aztán utána, amikor különköltöztem, akkor ki is kapcsolták.”

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.