Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,606 $

Amikor Pápai Joci elmondta a megcsalást, a felesége azonnal elment

Fotó: YouTube/LifeTV

Takács Petra

2021. október 22. - 08:54

Pápai Jocinak sok nehéz időszaka volt az életében, az egyik legnehezebb az volt, amikor egy megcsalás miatt válságba került a házassága.

A Sztárban Sztár leszek! Mestere a LifeTV-n futó Összezárva Hajdú Péterrel című műsor legutóbbi vendége volt. A ma 22 órakor adásba kerülő epizód ideje alatt számos mély vallomást hallhatunk a híres énekestől.

Soron kívül Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

Az sem titok, hogy Jocinak óriásit kellett küzdenie azért, hogy megmentse a házasságát. A Blikk cikkéből kiderült, a zenész egy éven át titkolta az érzéseit a párja, Anita elől, mivel akkoriban még mind a ketten mással voltak kapcsolatban.

Immáron két évtizede alkotnak egy párt, és úgy érzi, Anitánál jobb feleséget álmodni sem lehet. „Az elmúlt két évtizedben mindig szerettem, sőt, egy évig már azelőtt is, hogy összejöttünk” – ismerte el Pápai.

A csavar a történetben, hogy Anita Joci egyik haverjának barátnője volt, amikor a sztár egy másik nővel randizgatott. „De akkor már attól féltem, hogy az akkori páromnak éjjel Anita nevét mondom.” – őszintén vallott érzéseiről a sztár.

Rúzsa Magdi kórházban fog karácsonyozni

Joci nem akarta kivárni a szakítást, így lényegében Anita miatta szakított akkori párjával. Anita korábbi párjának két hónapig nem mondták el, mi állt ennek hátterében, de amikor megtudta, összességében megértette a dolgot.

„Főleg, miután megszületettek a gyerekeink és látja, hogy máig együtt vagyunk. Ha találkozunk, kezet fogunk, átöleljük egymást, nincs harag.” Joci később hatalmas hibát követett el, amikor egy másik nő ágyában kötött ki, de komoly lelkiismeret furdalást érzett magában, és mindent elmondott.

Lapozó: 1 2