ByeAlex parádés módon reagálta le az x-faktoros bejelentést

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021.május.6 - 22:24

Az énekes és dalszövegíró stílusosan reagálta le a nagy bejelentést, aminek ő is részese volta Fókuszban.

Az RTL Klub a háttérben már útjára indította az X-Faktor új évadát, ami már a 10., tehát egy jubileumi szériáról van szó, mely hatalmas durranásnak ígérkezik. Már javában zajlanak a meghallgatások a versenyzőkkel, akik között ott lehet a győztes.

Természetesen nem egy bejelentés előzte meg az indulást, így már azt is tudhatjuk, hogy új műsorvezetője lesz az X-Faktor 10-nek. Ez azonban még mind semmi, mivel a mentorok között is van változás.

Sokan tippeltek arra, hogy az első évad egyik mentora térhet vissza, vagy akár négy új mentor lesz, akik végigvezénylik a szezont. Nem egy tipp érkezett arra, hogy Csobot Adél is beszáll a játékba, aki végül meg is kapta ezt a lehetőséget.

Kiderült ugyanis, hogy Dallos Bogi nemet mondott, mivel a karrierjére szeretne koncentrálni. Ugyanakkor ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti marad a helyén. Alex parádés módon, nagyon lazán reagálta le a bejelentést.

Jegyezzük meg gyorsan, nagyon menő a pink színű gitár, ami a 80-as éveket idézi. Negyed óra alatt már közel 6 ezren nézték meg Alex ötletes és humoros videóját, miközben a háttérben a Fókusz riportja ment.