Dollár
429,44 Ft
Euró
414,98 Ft
Font
462,32 Ft
Bitcoin
19,404 $

Így reagált Stallone Bruce Willis visszavonulására

Fotó: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. március 31. - 09:47

A színész családja közölte, hogy Bruce Willis egészségügyi állapota miatt felhagy a munkával. 

Ez egy igazán nagy kihívást jelentő időszak a családunk számára, és nagyon hálásak vagyunk a folyamatos szeretetért, együttérzésért és támogatásért“ – írta a család a közleményben, amelyet a színész gyermekei és felesége írtak alá. 

Ahogy arról mi is beszámoltunk, megosztották, hogy a döntés oka az afázia nevű betegség, amely egy olyan nyelvi probléma, amely elrejti a személy eredendő kompetenciáját, és a drámai módon befolyásolja a társalgási interakciót (beszéd és megértés), valamint az olvasási és írási képességet. 

Mindez mély társadalmi elszigetelődést eredményezhet, ugyanis teljesen ellehetetleníti a kommunikációt, nem tudják megfelelően kifejezni magukat az afáziával élők, viszont ők megértik, hogy mi zajlik körülöttük. 

A legkönnyebben úgy lehet ezt elképzelni, mintha egy olyan országban lennénk, melynek egyáltalán nem beszéljük a nyelvét. Így nem tudjuk magunkat megértetni másokkal, nem tudunk az adott nyelven olvasni, sem írni, mellette viszont nem jelenti azt, hogy elveszítjük azon képességünket, hogy tisztában legyünk azzal, mit is szeretnénk kifejezni“ – tájékoztatott a kanadai székhelyű Aphasia Institute. 

A hírre Sylvester Stallone is megszólalt, aki évtizedek óta ismeri Willis-t, több hullámvölgyön is átment a barátságuk, azonban jól megértik egymást. A két sztárt A feláldozhatók első és második részében láthatták utoljára együtt a mozivásznon a rajongók, a harmadik részben Willis már nem szerepelt, az eredeti tervekkel ellentétben. 

Stallone egy régi közös képet osztott meg, amely utal rá, hogy milyen régre nyúlik vissza az ismeretségük, valamint azt írja, hogy imádkozik, valamint a legjobbakat kívánja Bruce-nak és a családjának is. 

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.