Új születésnapi fotók érkeztek a betegséggel küzdő Bruce Willisről

Fotó: Instagram/Demi Moore
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mindig öröm látni Bruce Willist, aki nem adja fel a harcot, és a betegsége ellenére is igyekszik vidám lenni.

Bruce Willis a filmtörténet egyik legnagyobb legendája, aki számos nagy alkotást tett le az asztalra. A Die Hard első részei igazi klasszikussá váltak, és noha már számtalanszor láttuk azokat, mindig újra és újra megnézzük, ha adja a televízió.

Soron kívül Fiatal nőt mentettek ki a Dunából a budapesti vízi-rendőrök vasárnap éjszaka

Egyszerűen nem lehet betelni velük, és Bruce tökéletesen játszotta el a szerepét. Az Ötödik elemet szintén ide sorolhatnánk, és sajnáljuk, hogy Luc Besson filmjéből nem készült folytatás, mert nagyon is megnéztük volna.

Talán így volt a maga nemében tökéletes, és egyúttal utánozhatatlan, akárcsak Willis személyisége a vásznon. Nagyon sokan vagyunk, akik kedvelik és maximálisan tisztelik, pláne most, hogy komoly betegséggel küzd.

Mint arról korábban beszámoltunk, születésnapja alkalmából felköszöntötte a nagy család. Demi Moore is ott volt, akivel noha elváltak hosszú évekkel ezelőtt, jóban maradtak, és a színésznő is támogatja egykori szerelmét.

Willis felesége is olyan felvételeket osztott meg, amiket eddig nem láthattunk, most pedig Demi posztolt pár új fotót a születésnapról. Valószínűleg jó hangulatban telt a nagy esemény, sokat mosolyogtak együtt.