Clouds
21 Budapest
Dollár
344,61 Ft
Euró
369,21 Ft
Font
428,54 Ft
Bitcoin
25,754 $

Eddig nem látott felvételek láttak napvilágot a betegséggel küzdő Bruce Willisről

Fotó: Bruce Willis amerikai színész és neje, Emma Heming máltai színésznő a japán Nisikori Kej és a szerb Novak Djokovic játékát nézi az amerikai nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének elődöntőjében a New York-i Flushing Meadowsban 2014. szeptember 6-án. (MTI/EPA/Andrew Gombert)
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Bruce Willis visszavonultan éli az életét, de a családja mindent megtesz azért, hogy ez az élet a lehető legteljesebb legyen számára.

Mint arról korábban beszámoltunk, születésnapi videó jelent meg az interneten Bruce Willisről, aki az elmúlt hétvégén ünnepelte a 68. születésnapját. Rengetegen gratuláltak neki, és igazi meglepetés volt, hogy egy ehhez hasonló felvétel nyilvánosságot láthatott.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Már tudhatjuk, hogy pontosan milyen súlyos a betegsége a világsztárnak, akit Demi Moore, a volt felesége is felköszöntött a házában. Továbbra is jóban vannak, és Demi ugyancsak igyekszik segíteni.

A helyzet nem lehet egyszerű, akárcsak Willis párjának, Emma Heming Willisnek. Minden tiszteletet megérdemel, amiért ilyen kitartó és maximálisan annak rendeli alá az életét, hogy a családja boldog legyen.

Nem tudni, hogy később milyen lesz Willis állapota, mert az orvostudomány még nem tart ott, hogy legyen gyógymódja ennek a betegségnek. A remény azonban tovább él, és ami lehetséges, azt megteszik.

Alább olyan felvételeket is láthatunk Willisről, amiket eddig soha. Csak jókat tudunk kívánni a legendának, aki tavaly vonult vissza a színészettől, melynek érthető okai vannak, és talán már nem is forgat újra.