Clouds
21 Budapest
Dollár
346,53 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
431,20 Ft
Bitcoin
27,206 $

Nem várt videó jelent meg a születésnapos Bruce Willisről

Fotó: Bruce Willis amerikai színész az Üveg (Glass) című filmjének bemutatójára érkezik Londonban 2019. január 9-én. MTI/EPA/Will Oliver
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Senki nem számíthatott arról, hogy a betegséggel küzdő Bruce Willist láthatjuk még ilyen körülmények között, de a család úgy döntött, megosztja róla a videót.

Bruce Willis mindig az egyik legismertebb színész volt, aki nem mellesleg öt gyermek édesapja. Hatalmas családja van, és rajongók milliói szeretik, különösen ebben a nehéz időszakban a betegsége miatt.

Soron kívül Fradisták is beleálltak a Sevilla és a Roma-szurkolók közti verekedésbe

Sokáig titok övezte a betegségét, rengeteg pletyka jelent meg róla, majd bejelentették, valóban komoly problémái vannak a világsztárnak. Bruce, aki az évek alatt legendává vált, már egy ideje nem forgat, és talán nem is fog.

A 60-as évei végén volt kénytelen visszavonulni, de ennél sokkal fontosabb, hogy meggyógyuljon, vagy javuljon az állapota. Jelen állás szerint nincs hatékony kezelés a betegségére, de az orvostudomány folyamatosan fejlődik.

Pontosan ebben bíznak a családtagok, akik mindig mellette vannak. Az 1980 és 2022 között színészkedett sztár nemrég töltötte be a 68. életévét, amit természetesen megünnepeltek, és a volt felesége, Demi Moore szintén mellette volt.

Jó látni azt, hogy Moore, aki 1987 és 2000 között volt Bruce szerelme, ilyen jó viszonyt ápolnak. Emma Heming, aki 2009 óta alkot egy párt a visszavonult színésszel, rengeteget tesz azért, hogy Willis boldog legyen, akiről egy születésnapos videó is készült.