Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,44 Ft
Euró
383,50 Ft
Font
450,24 Ft
Bitcoin
68,968 $

A brazil válogatott világbajnok kapuslegendája Magyarországon tanul, ajándékot is kapott

Nem mindennapi vendég érkezett a Honvédhoz, nálunk sajátítja el az edzősködés mesterfogásait.

...svg content...Fotó: unsplash | illusztráció
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Sokan emlékeznek még a brazil válogatott klasszis hálóőrére, aki a 2002-ben olyan játékosokkal ünnepelhetett világbajnoki címet, mint Ronaldo, vagy Ronaldinho. A ma már 50 éves Dida nem távolodott el a labdarúgás világától, most éppen kapusedzőként fejleszti magát.

A mostani szezonban induló, az olasz szövetség által szervezett képzésre 16-an nyertek felvételt, Dida mellett pedig a Honvéd kapusedzője, Vlada Avramov is a hallgatók között van – számolt be róla honlapján a kispesti klub. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Az AC Milannal 2003-ban Bajnokok Ligája győzelmet ünneplő Dida a Honvéd csütörtöki edzését is megnézte, Avramov pedig egy kispesti mezzel ajándékozta meg a brazilt, akivel hamarosan egy interjút is közölnek a csapat YouTube-csatornáján.

Dida az M4 Sportnak is beszélt a Magyarországon tapasztalt körülményekről: „Elismerésre méltó, hogy milyen körülmények között edzhetnek és fejlődhetnek a Honvéd játékosai. Rendkívül pozitív, hogy a csapat kiváló pályákon készülhet, és mindenki csak a labdarúgással foglalkozhat.”

„Pedig Olaszországból jöttünk, ahol szintén kiváló körülményekhez vagyunk szokva, de a Honvédé is megüti ezt a szintet” – fogalmazott a brazil világbajnok.