Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,760 $

9 év börtönt kértek az ügyészek a szexuális erőszakkal vádolt Dani Alvesre

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a a brazil válogatott egykori játékosa börtönbe vonul.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/EFE/Enric Fontcuberta
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Sky Sports értesülései szerint a spanyol ügyészség 9 év börtönt kért a brazil válogatott és a Barca korábbi játékosára, a szexuális erőszakkal vádolt Dani Alvesre.

Alves eredményes játékos volt, a 126 alkalommal lépett pályára a brazil válogatottal, sőt, ott volt a 2022-es katari világbajnokságon is. Végül ahogy arról korábban is beszámoltunk, januárban vették őrizetbe, miután egy nő azzal vádolta meg, hogy egy barcelonai klubban megpróbált megerőszakolni egy nőt.

A 40 éves volt profi játékos első körben minden vádat tagadott, majd később mégis arról beszélt a nyilvánosság előtt, hogy ténylegesen megtörtént az aktus, ám állítása szerint ebbe előzetesen a másik fél is beleegyezett.

A spanyol ügyészség pedig most 9 év börtönbüntetést kérne Alvesre, valamint 150 ezer eurós (57 millió forint) kártérítés megfizetésére kötelezné a sértett felé. Miután felröppentek a súlyos vádak és letartóztatták, legutóbbi csapata, a mexikói UNAM szerződést bontott vele.

Több mint 300 embert temetett maga alá a föld Pápua Új-Guineában

Újabb természeti katasztrófa történt, ezúttal Pápua Új-Guineában, aminek következtében több mint 300 embert temetett maga alá a föld.