Dollár
426,10 Ft
Euró
423,44 Ft
Font
485,74 Ft
Bitcoin
20,274 $

Bognár György eltűnt az M4 Sport televíziócsatorna adásaiból

YouTube/FociMánia
not image

Kulcsár Péter

2021. június 18. - 16:35

A szakértő legutoljára a múlt szombati mérkőzésen szerepelt az M4 Sporton, azóta nem került képernyőre.

A Telex hírportál az edzőhöz közel álló forrásóktól megtudta, hogy Bognár György saját döntése alapján a hátralévő mérkőzéseken már nem fog szerepelni. Mint ahogyan arról korábban szerkesztőségünk is beszámolt, az M4 Sport stúdiójában Christian Eriksen incidensét követően egészen furcsa nyilatkozatokat tett a szakember.

Bognár a meccs újraindítását javasolta azt követően, hogy a dán válogatott egyik alapemberét szó szerint a halálból hozták vissza az orvosok, miközben illemtelen jelzőkkel illette a szervezőket, és hozzátette, nem érti, miért nem folytatódik a játék, hiszen Eriksennek semmi baja.

“Egy ilyen döntést meg lehet hozni 5-10 perc alatt is, megkérdezem a csapatokat, mindenki rendben van-e, és kész” – mondta Bognár, ezután arról beszélt, hogy számára már nem Eriksen állapota aggasztó, hanem az, hogy miért ennyire döntésképtelenek a szervezők.

A meccs másnapján végül bocsánatot kért a Paksi FC futballedzője, amit a következőképpen tett meg:

“Számomra is világossá vált, hogy rengeteg ember érzelmi világára bántóan hatott a Dánia-Finnország mérkőzés közbeni véleménynyilvánításom. Miután több forrásból is értesültünk a stúdióban, hogy a dán válogatott Christian Erikssen állapota stabil, szakmai szempontokat kezdtem figyelembe venni, figyelmen kívül hagyva a történtek komoly lélektani hatását. Utóbbi miatt ezúton szeretnék elnézést kérni minden sportrajongótól és mindenki mástól, aki félreértett, és akaratomon kívül megbántottam az érzéseiben.”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.