Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,79 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
467,75 Ft
Bitcoin
64,119 $

Bognár György a Paks veresége után: „Semmi gond nincs”

Bognár György ugyan elismeri, nem játszottak jól Diósgyőrben, nem lát maga előtt gondokat, és arra koncentrál, hogy két hét múlva erősen térjenek vissza.

...svg content...Fotó: Bognár György, a Paks edzője a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójában játszott Puskás Akadémia FC-Paksi FC mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2023. február 25-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A szombat nagy meglepetését az Újpest drámai pontvesztése hozta a Mezőkövesd ellen. Már mindenki azt hitte, megvan a sorozatbeli harmadik győzelem, amikor a kiesőjelölt vendégek egyenlítettek, és arra már nem tudott válaszolni az újpesti alakulat. A Paks még rosszabbul járt, mert még csak pontot sem szereztek a Diósgyőr ellen.

Nem ment nekik a játék, sok volt a hiba, és hiányzott a régi lendület. Ugyan Böde megint lehetőséget kapott csereként, túl sok ideje nem volt alkotni, de ameddig pályán volt, egyértelműen veszélyesebbé vált vele a Paks. Bognár György elismeri, rosszul játszottak, viszont csak előre tekint, a tőle megszokott módon. Soron kívül 1500 tonna olajjal borult fel egy tankerhajó a Fülöp-szigeteken

„Mi tagadás, rosszul játszottunk ma. Nagyon sok passzhibánk volt, nem mentek a labdaátvételek, technikailag nem volt gördülékeny a játékunk. A végén ugyan nyomtunk, de passzívak voltunk. Sajnos megérdemelte a mai győzelmet a Diósgyőr, jobbak voltak, ezzel a játékkal nem érdemeltünk most győzelmet.”

Bognár nem aggódik

Bognár továbbra sem adja fel, és most két hete van a csapatnak arra, hogy rendezzék a soraikat, feltöltődjenek, illetve a sérültek felépüljenek a nagy hajrára, ami szintén fontos lesz számukra. „Két hetünk van arra, hogy feltöltődjünk, rendezzük sorainkat és a sérültek is visszatérjenek. Semmi gond nincs” – tette hozzá Bognár.

Könyves Norbert is nyilatkozott a mérkőzés után, aki ugyancsak csalódott, mert ezzel megint teret adtak a rivális Ferencvárosnak. „Gyorsan gólt szereztünk, aztán talán egy kicsit meglepődtünk… Próbáltuk a játékunkat játszani, de valamiért nem ment.” – idézte a paksifc.hu a Paks játékosát a „vereséget követően.

Úgy látja, hogy távol voltak egymástól, így nem tudták azt hozni, amit szerettek volna a megszokott játékukkal. „Távol voltunk egymástól, nem tudtuk azt játszani, amit szerettünk volna. Nem tartottuk meg a labdát elöl, így az utolsó passzok nem sikerültek jól, melyekből aztán ránk tudott jönni a DVTK, akik párszor megkontráztak bennünket. Jobban kellett volna figyelnünk erre.”

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.

Elsüllyedt egy teherhajó Tajvannál a pusztító tájfun alatt, nem találják a legénységet

Egy kilenc főből áll teherhajó süllyedt el Tajvannál a tájfun idején, egyelőre nem találják a személyzetet.

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.