Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,14 Ft
Euró
395,41 Ft
Font
462,64 Ft
Bitcoin
62,592 $

Bikiniben is szédületesen jól néz ki Besenyei Bogi

Az Exatlon Hungary egyik legismertebb versenyzője megmutatta a februári bikiniformáját, ami láttán nem is lehet kérdés, hogy milyen szinten foglalkozik a fittségével a fiatal sportoló.

Fotó: Instagram/Boglárka Besenyei
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Egyre több híresség kezd el komoly figyelmet fordítani az egészségére, a fittségére, amivel sokan másokat is motiválhatnak, nemcsak magukat. Sarka Kata például már 33 edzésnél tart idén, és minden eddiginél jobb formában van, akárcsak a barátnője. Mindezt háromgyermekes édesanyaként mondhatja el magáról, ami szenzációs.

Tolvai Reni szintén az edzések szerelmese, bár látván a formáját, ez sem lehet kérdés. Lényűgözően néz ki az énekesnő, sokan rajonganak érte, és bókokkal halmozzák el, miközben az irigyek sem maradnak távol. Ehhez már hozzászokhatott Reni, főleg azóta, hogy ilyen dögösen néz ki, mondhatni tökéletes a formája. Soron kívül Pillanatok alatt árasztotta el a víz a dubaji repülőteret egy szokatlanul heves vihar után

Hogy ne csak a nőkről beszéljünk, említsük meg T. Danny átalakulását is, aki az elmúlt időszakban láthatóan sokat izmosodott. Minden követ megmozgat annak érdekében, hogy többet és többet hozzon ki magából. A Dancing with the Stars mellett nem jutott sok ideje a kondis edzésekre, de azóta visszatért, és még magasabb fokozatra kapcsolt.

Cristiano Ronaldo pedig egy olyan globális példakép, aki mindig meg tudja lepni az embert a formájával. Döbbenetesen kockás a hasa, és a pályán is kimagasló a formája, egymás után rúgja a gólokat, hiába közel 40 éves. Újabb és újabb példákat láthatunk arra vonatkozólag, hogy miért érdemes sportolni.

Besenyei Bogi is így tesz, aki az Exatlon Hungary-ben szerepelt. Az egyik legszebb és legformásabb versenyzője volt a mezőnynek, és azóta még vonzóbbá vált. Néha azonban neki is szüksége van egy kis pihenésre, amit szeret minőségi módon eltölteni. Ami pedig a bikiniformáját illeti, csak dicsérettel tudunk előtte adózni.