Clouds
21 Budapest
Dollár
344,68 Ft
Euró
371,01 Ft
Font
431,84 Ft
Bitcoin
26,880 $

Berki Mazsi keresi a helyét a világban, kislányáról is mesélt

Fotó: TV2
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Többe között arra is fény derült, hogy Berki Mazsi 1 évvel ezelőtt egy olyan burkot vont maga köré, ami mindenre hatással volt.

Berki Mazsi legutóbb az Ütős Ötösben szerepelt, ami nagy kaland volt számára a családtagokkal és a barátnőjével. Elmondása szerint nagyon rendetlen, de van segítsége ebben, és úgy van vele, inkább bejárónőt alkalmaz, így minden másra több ideje jut.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

A TV2 reggeli műsorában, a Mokkában árulta el, hogy nem várandós, ugyanis olyan pletykák láttak napvilágot, miszerint ismét terhes lehet. Ezek a feltételezések hamisak, és csúcsformában várja a nyarat, kockás hassal.

Mazsi testvére elismeri, az elején nagyon nehéz volt azt kezelni, hogy a nővére ennyire rivaldafényben van. Azóta mindezt megtanulták kezelni, de idő kellett hozzá, hiszen nem egyszerű, amikor valakinek a testvére folyamatosan címlapokon szerepel és rengeteg támadás éri.

Mazsi sok támadást kap

„Nekem akkor nagyon nehéz volt.” – mesélte Mazsi testvére az iskolás időszakról, hiszen többen tudták, ki a nővére. Mazsi azt tanácsolta a családjának, inkább ne is olvasgassák ezeket a cikkeket, mert elég, ha őt felhívják, tudják, mi van vele, a többi pedig pletyka.

„Nem sok mindennek van valóságalapja.” Mazsi elárulta, hullámzó jelenleg az élete, viszont nagyon különleges lett a kapcsolata a kislányával, aki mindennél fontosabb számára. Azt mondta, 1 évvel ezelőtt egyfajta burokba kezdett el élni, ami védekező reflex volt a részéről, hogy ne tudjon még nagyobb fájdalmat átélni.

9-10 hónap után jutott el arra a szintre, hogy teljesen be tudta engedni magához a kislányát. A kapcsolat olyan szoros és különleges közöttük, hogy az rengeteg energiát ad Mazsinak, de még mindig útkeresésben van. „Nem mindig találom a helyemet.”