Berki Mazsi nagyon rendetlennek tartja magát

Fotó: Instagram/TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Érdekes dolgok derültek ki Berki Mazsiról, aki elmondása szerint gyerekkora óta nagyon rendetlen.

Berki Mazsi már nem Budapesten éli az életét, mivel kiderült, hogy vidékre költözött. A hírek szerint ott éli az életét az új párjával, de a magánéletéről továbbra sem oszt meg túl sok információt.

Soron kívül A földrengés nyomán vulkánkitöréstől tartanak Nápoly közelében

Legutóbb az Ütős Ötösben bukkant fel, aminek sokan örültek, mert ez egyúttal azt is jelentette, hogy érdekes, eddig nem ismert információk derülhetnek ki Berki Krisztián özvegyéről, aki új életet kezdett.

Mazsi többek között az édesanyjával vágott neki a játéknak, hogy elhozzák a főnyereményt, ami persze nem volt egyszerű. Jól szórakoztak, és közben csepegtették a dolgokat Mazsiról, de ő maga is megtette ezt.

Elárulta, gyerekkora óta nagyon rendetlen, aminek kapcsán a barátnője megjegyezte, akad némi dolga ezen a területen Mazsinál. „Megoldom” – mondta nevetve a barátnő, aki nem részletezte a helyzetet.

„Ki is osztom néha.” – folytatta Olimpia, akit nagyon szeret Mazsi, többek között amiatt is, mert egyenes embernek tartja őt. A testvére szintén ilyen karakter, egyenesen megmondja neki, ha valamiről más véleménye van.