Clouds
21 Budapest
Dollár
344,39 Ft
Euró
370,61 Ft
Font
431,39 Ft
Bitcoin
26,860 $

Berki Mazsi visszatért a képernyőre, az Ütős Ötösben szerepelt (videó)

Fotó: TV2
TV
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Ismét egyre többet látni a képernyőn Berki Mazsit, aki legutóbb az Ütős Ötösben tűnt fel a TV2 képernyőjén.

Berki Mazsi élete nagyban megváltozott Berki Krisztián halála után, és nemrég megtudhattuk, elhagyta Budapestet. Már vidéken éli az életet, de időről időre a fővárosba látogat, mert Budapesten is vannak tennivalói.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Mazsi nagyon nagy formába lendült az elmúlt hónapokban, aminek igencsak látható jelei vannak. Szenzációs vonalakat hozott össze, és talán minden eddiginél többen irigykednek rá, az életére is.

Pár héttel korábban a Viasat képernyőjén tűnt fel a Troll a konyhában, most pedig az Ütős Ötösben. Többek között az édesanyja is ott volt a forgatáson, akiről sokan azt hiszik, hogy a nővére.

Csak csajok érkeztek a versenybe, Mazsi anyukája például a legjobb barátnője a sztáranyukának. Viccesen megjegyezte, kicsivel több tiszteletet gyakorolhatott volna az édesnayja felé, amikor még gyerek volt.

Mazsi tanulmányi eredményei mindig kitűnőek voltak, még az egyetemen is, ugyanakkor szabad szellemű gyermekként élte az életét. Arra is volt példa, hogy kiugrott az iskola földszinti ablakán, de szerencsére nem lett belőle baj.