Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,95 Ft
Euró
394,02 Ft
Font
468,10 Ft
Bitcoin
64,137 $

Berki Mazsi visszatér a televíziós világba

Egyelőre nagy titok övezi, pontosan miről van szó, de Berki Mazsi annyit már elárult, hogy a héten a tévés világban dolgozik, és hamarosan beszámol róla, hol láthatjuk újra a képernyőn.

...svg content...Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Berki Mazsi hónapokkal korábban rendszeresen szerepelt a képernyőn a Dancing with the Stars harmadik évada miatt. Eredetileg nem lett volna ott a mezőnyben, de Kulcsár Edina váratlan terhessége átírta a forgatókönyveket.

Mazsi azóta még nagyobb formába lendült, és sokan kiszúrták, hogy igen komoly vonalakat hozott össze. Emellett rendkívül boldognak tűnik, és megtudhattuk tőle, ismét a televíziós világban kezdett el dolgozni. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

„Sziasztok! Minden hölgynek, nőnek, kislánynak nagyon sok boldog nőnapot kívánok én is. Legyen csodálatos napotok. Képzeljétek el, Emmácskát kitettem a bölcsibe, és az egyik csoporttársától már kapott is egy tulipánt.”

„Igazi kis gentleman a kisfiú, nagyon aranyos volt. Én pedig már úton vagyok, mert a héten én is dolgozom, egy kicsit a tévés világban. Hamarosan beszámolok róla, hogy hol is láthattok majd, úgyhogy úton vagyok.”

„Kicsit késésben, sajnos a kedvenc kávézómba már nem sikerült beugrani, de majd a helyszínen lesz időm kávét inni. Legyen gyönyörű napotok, sziasztok!” – zárta le az üzenetét, miközben még puszit is dobott.

26 embert, köztük 16 gyermeket öltek meg törzsi összecsapásokban Pápua Új-Guineában

Három falut ért támadás a szigetország északi részén, a fegyveres erőszakban több tucat ember elhunyt.

CNN: szoros a verseny Donald Trump és Kamala Harris között

A CNN legfrissebb közvélemény-kutatása szerint Kamala Harris alelnök és Donald Trump volt elnök között kiegyenlített küzdelem várható az amerikai elnökválasztási kampányban, miután Joe Biden elnök visszalépett az újraindulástól.