Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,577 $

Mióta itt jártál:

Berki Mazsi izmos hasat villantott

Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Berki Mazsi hétről hétre egyre jobb formában van, lassan akár egy versenyen is elindulhatna, és valószínűleg a nyári szezonig még sokat fog fejlődni.

Berki Mazsi egyetlen lépésre van attól, hogy 250 ezer követője legyen az Instagramon. Ezzel az egyik legnagyobb közösség az övé idehaza, miközben már több mint 2 400 bejegyzést tett közzé az évek alatt.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

Emellett minimum ennyi sztorit láthattunk tőle, és továbbra is aktív. A magánélete viszont más kérdés, arról nem szeretne sokat beszélni, bár időről időre így is elárul pár érdekes dolgot a követőknek, illetve azoknak, akiket érdekel.

A támadások sem értek véget az életében, az emberek egy része nincs róla túl jó véleménnyel, de még mindig rengetegen kedvelik. Mazsi pontosan rájuk épít, mert a pozitív energiákra koncentrál, és nem azokra, hogy bántják.

Nemrég havas környezetben is láthattuk a kislányával, előtte pedig egy fenséges szigeten nyaralt. Boldognak tűnik, és közben természetesen gőzerővel készül a nyári formája, ami már most nagyon látványos.

Az alább látható fotó is megerősíti ezt a lapos és izmos hasával. Valószínűleg lesznek, akik ebbe is belekötnek majd, és abban szintén biztosak lehetünk, nyárra még látványosabb lehet a bikiniformája.