Clouds
21 Budapest
Dollár
344,90 Ft
Euró
371,19 Ft
Font
432,10 Ft
Bitcoin
27,070 $

Berki Mazsi bevallotta, magához képest házias lett

Fotó: Instagram/Viasat3
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Berki Mazsi arról is beszélt az interjújában, hogy magához képest házias lett, nincs baja a házimunkával, de elismeri, van segítsége.

Berki Mazsi egy ideje szinte semmit nem oszt meg a magánéletéről a közösségi médiában, ami 180 fokos fordulatot jelent a korábbi életéhez képest. Berki Krisztián oldalán rengeteg mindenről beszámoltak, és nem egy sztorijuk okozott felháborodást bizonyos embereknél.

Soron kívül Azonnal töröld ezeket az alkalmazásokat a telefonodról

Ennek az időszaknak vége, Krisztián pedig lassan 1 éve nincs közöttünk, akinek az édesanyja most megtudhatja, mi okozta fia halálát. Mazsi is éli tovább az életét, igyekszik abból minél többet kihozni, és elismeri, van segítsége a házimunkában.

„Magamhoz képest egész házias lettem, nincs bajom a házimunkával, de bevallom, ebben van segítségem” – mesélte Mazsi a hot! magazinnak adott interjújában, melyben kitért arra is, inkább fizet azért, hogy segítsenek neki.

„Ha egy nőnek lehetősége van arra, hogy pénzt keressen (én már 14 éves korom óta dolgozom), akkor a házimunka helyett inkább kifizetem a bejárónőt, hogy ne menjenek el napok a takarítással.” – idézett az interjúból a Blikk.

„Ezt az időt inkább a kislányommal töltöm. Fontos számomra a rend, és örülök, hogy van segítségem. Vannak olyanok, akik nem engednek be idegeneket az otthonukba, de én ezt másként látom. Amíg tudok, élek ezzel a lehetőséggel”