Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,91 Ft
Euró
395,73 Ft
Font
468,43 Ft
Bitcoin
66,016 $

Megszületett a szóbeli megállapodás a Bayer München új edzőjével

Egészen meglepő húzás lehet ez a Bayern München részéről, akik egyúttal nem keveset kockáztatnak az új edzővel.

...svg content...Fotó: Unsplash/Noppon Meenuch
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Sokan nem értik a Bayern München döntését, miközben nagyobbnál nagyobb nevek érhetőek el az átigazolási piacon. Igaz, nem egy név mondott nemet a Bayernnek, akik például többek között Mourinhót is leszerződtethetnék, de még csak nem is tárgyalnak a portugál legendával.

A bajorok szurkolói egy része megtartotta volna Tuchelt, és ugyan zajlottak erről megbeszélések, végül a BL-gőztes edző nem gondolta meg magát. Arra azonban nem sokan számíthattak, hogy az angol bajnokságból kiesett Burnley edzője, Vincent Kompany lesz a befutó. Nem kis kockázatot vállalnak ezzel a németek, akik már szóbeli megállapodást kötöttek a kiszemeltjükkel. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

A német Sky arról jelentett, hogy a München megkezdte a hivatalos tárgyalásokat, és ugyan mindkét fél pozitívan közelít egymás felé, egyelőre nincs szó aláírt szerződésről. A következő napokban viszont felgyorsulhatnak az események a tárgyalások alatt.

Kompany a Bayernhez szeretne igazolni, és a szóbeli megállapodás megszületett erről, ugyanakkor a részleteket pillanatnyilag nem rögzítették. A Sky Sports News felvette a kapcsolatot a Burnley-vel, hogy véleményezzék a jelenlegi helyzetet, miután a belgának 2028 nyaráig szól a szerződése.

Pochettino, aki már nem tagja a Chelsea-nek, szintén elérhető lenne a Bayern számára, aki sokkal inkább a Manchester United felé tart. A németek már korábban bejelentették volna az új edzőt, ám mivel Xabi Alonso, Julian Nagelsmann és Ralf Rangnick is visszautasította őket, új helyzet állt elő, az idő pedig egyre csak telik.