Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,79 Ft
Euró
393,19 Ft
Font
460,52 Ft
Bitcoin
62,772 $

Videón a Bayern München mumusának őrületes győzelme a Bundesligából

Nem lehet azt mondani, hogy Xabi Alonso csapata könnyedén nyert volna a Hoffeinheim ellen, hiába játszottak hazai pályán.

Fotó: Unsplash/Sebastian Mark
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A világ hét csodája közé kerülhetne be a Bayern München, ha innen megnyernék a Bundesligát, miután legutóbb kikaptak a Dortmundtól, miközben a rivális és listavezető Bayer Leverkusen hozta a kötelezőt. Alonso, aki megerősítette, a nagy érdeklődés ellenére sem távozik Németországból, egy igen komoly csapatot rakott össze.

Veretlenül vezetik a bajnokságot, és lehetséges, hogy új rekordokat fognak írni ezzel. Arra azonban nem sokan számítottak, hogy a Hoffenheim egyáltalán pontot szerezhet a Leverkusen otthonában, márpedig ez majdnem megtörtént. Akár nyerhettek is volna, ám mint az általában lenni szokott, nem hagyta magát a bajnoki favorit. Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

A 33. perctől egészen a 88. percig vezettek a vendégek, és fejben talán már a nyilatkozatot fogalmazta Alonso a nagy sorozat megszakításáról. Andrich azonban ezt akarta, és a 88. percben betalált, amivel egyenlítettek. Sőt, pár perccel ezután Schick is megtette ugyanezt, és ezzel a Leverkusenhez került a 3 pont.

A Bayer már 73 pontos, míg a München 60 ponttal várja a folytatást. Ez a 13 pontos differencia aligha dolgozható le, és már nincs messze a szezon vége. Hamarosan matematikai szinten is eldőlhet a cím sorsa, fordulókkal az utolsó meccs előtt, ami nagyon is reális, hiába lesz valószínűleg gólkirály Kane, már az első bundesligás idényében.