Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,53 Ft
Euró
393,77 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
64,039 $

Csak úgy izzik a levegő Baukó Éva márciusi bikinis fotójától

Baukó Éva is elhagyta Magyarországot, hogy egy egészen távoli és különleges helyszínen pihenjen, amivel megkezdte a maga nyári szezonját.

Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

A sztárok szeretnek az év végén és a következő év elején elutazni a nyárba, hogy igazán jól érezzék magukat. Így tett nemrég Sebestyén Balázs is, aki meg sem állt Nepálig, ahol spirituális energiákat vonzhat be, melyek fontosak számára. Régóta foglalkozik ezzel a témával, amiben egyre inkább elmélyül.

Marics Peti és Valkusz Milán, a Valmar sztárjai sem maradtak itthon, igazi kényelemben utaztak el a nyaralásukra. Közben Peti nem hagyta ki a lehetőséget, hogy figyelemmel kövesse Szoboszlai Dominik visszatérését, aki egy drámai meccsen játszott újra a Liverpoolban, és ezúttal is jól ugrott be, hiába a hosszabb kihagyás. Soron kívül Illegális gyógyszerszállítmányt kapcsoltak le Békésben

Lassan követni is nehéz, ki, merre jár éppen, mert évről évre választják ezt a fajta kikapcsolódási formát a hírességek. Ezzel pedig tippeket is adhatnak, és mindig érdekes látni, hogy a sztárok merre járnak. Baukó Éva is szeret utazni, számos országban járt már az évek során, és még biztosan fog is, nem unatkozik.

Éva egy ideje sokkal visszafogottabb a médiában, de még mindig nyitotta arra, hogy benne szerepeljen. Jól állna neki pár műsor, a Farm VIP is, talán a készítők is így gondolják, lenne helye a mezőnyben. Ráadásul nem kis show-t tudna csinálni, mert erős egyéniség, kitartó, és a ValóVilágban bizonyította, bárkit legyőzhet.

Most épp a fenséges Zanzibárról jelentkezett, ahol egészen más a hangulat, az időjárás és a környezet, mint idehaza. A nyugalom szigete, és abszolúte nyárban érezheti magát az ember, Éva is ezt teszi. Nem mellesleg kimagaslóan jó formának örvend, és ez a bikinis fotó is azt mutatja, hogy nagyon rendben vannak a vonalai.

Zidane is nemet mondhat a Bayern Münchennek, a Manchester United edzője lehet

Zinedine Zidane-ról is lemaradhat a Bayern München, miután a hírek szerint a francia legenda szívesebben ülne le a Manchester United kispadjára, ahol Erik Ten Hagot válthatja.