Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,32 Ft
Euró
394,25 Ft
Font
461,76 Ft
Bitcoin
62,562 $

Sebestyén Balázs már Nepálban van

Sebestyén Balázsék a világ másik oldalára vették az irányt, és a távoli Nepálba utaztak, ahol nagyon más energiákat szívhatnak magukba.

Fotó: Instagram/RTL Magyarország
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Sebestyén Balázs régóta híve a spirituális létnek, mélyen is foglalkozik a témával, és amikor lehetősége van rá, ellátogat egy távoli helyszínre, ahol egészen más energiákat szívhat magába. Ilyenkor az ember kicsit másképpen tér haza, és nem túlzás azt mondani, hogy ezen utazásokkal valóban változunk.

Minden utazás hatással van az emberre, ahogyan minden utazásnak megvan a maga értelme és feladata. Erre sokszor csak később eszmélünk rá, ugyanakkor fontos nyitottnak maradni, mert ha nem vagyunk azok, mesze nem fejlődhetünk annyit, mint kellene. Az élet a fejlődésről szól, és a nyitottsággal egészen más szintekre érhetünk fel. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Balázs maximálisan nyitott erre, az új dolgokra, és igyekszik még inkább elmélyülni a kultúrákban, sokszor könyvek formájában. Máskor pedig egy különleges helyszínen figyeli a helyieket, akik totálisan eltérő ritmusban élik az életüket. Egy sokkal kevésbé felgyorsult világ ez, aminek megvannak a maga előnyei.

A híres rádiós és tévés ezúttal Nepálba utazott, ami Budapestről nagyjából 11 óra repüléssel érhető el. Ezen 11 óra alatt van időnk átszellemülni, és ha ott vagyunk, rögtön érezni fogjuk az energiákat. Katmandu, a főváros is nagyon különleges, és egyben a legnépesebb is, ahol sok a látnivaló.

„Az első utunk Katmanduban mindig Yanten Wangpo rinpocséhoz vezet, aki megáld minket és az itt tartózkodásunkat” – írta Balázs a Föld másik feléről, ahol egészen különleges élményekben lehet része, és aki járt már ott, az pontosan tudja, mennyire mása hangulat, össze sem hasonlítható mással.

Terrortámadásnak minősítették az esti késes támadást Ausztráliában, 15 éves az elkövető

Terrortámadásnak minősítette a kormány a tegnap esti templomi késelést, ami lehetővé teszi a rendőrség számára, hogy rendkívüli jogköröket alkalmazzon a nyomozás ideje alatt.

Kigyulladt egy 10 emeletes panelház egyik lakása Angyalföldön, a Váci úton

Budapesten, az Angyalföldön csaptak fel a lángok egy 10 emeletes panelházban, ami miatt nagy erőkkel vonultak a tűzoltók a helyszínre.

Olyan erősen ütött pofon egy idős férfit egy somogyi cukrászdában, hogy az halálos sérülést szenvedett

A pofon miatt az idős férfi a somogyi cukrászda kövezetébe ütötte a fejét, melynek következtében a kórházba szállítása után életét vesztette.