Kiderült, mikor indul a Battlefield 2042 első szezonja

DICE
not image

Kulcsár Péter

2021. december 23. - 01:25

Az egyik bennfentes szivárogtató szerint a népszerű FPS első szezonjára már nem kell túl sokat várniuk a rajongóknak.

Habár a rivális Call of Duty: Vanguard rajongói már régóta bevethették magukat a kompetitív öldöklésbe, a Battlefield-fanoknak egy ideig még be kell érniük az átlagos multiplayer élménnyel, már ha hihetünk a Gamerant magazin által kiszúrt infómorzsának.

Az egyik nagy becsben tartott adatközlő Twitteren újabb félinformációkat hozott nyilvánosságra, melyekből arra következtethettünk, hogy az ősszel piacra dobott újgenerációs FPS első szezonja minden bizonnyal 2022 márciusában indulhat.

A Battlefield 2042 klienséből kinyert adatok alapján összesen tizenkét előszezoni hétre számíthatunk, ami azt jelenti, hogy rengeteg küldetést teljesíthetünk majd, amelyek után természetesen különféle jutalmakat fogunk kapni.

A DICE stúdió korábban már megerősítette, hogy a játékhoz hamarosan kiadják az Exposure nevű pályát, ami egy kanadai-amerikai kutatóbázison játszódik British Columbia államban, illetve azt is belengették, hogy az első szezonban új specialistákkal, fegyverekkel és játékmódokkal bővülhet a tartalom.

Hogy pontosan mi lesz a végeredmény, csak tavasszal tudhatjuk meg, addig be kell érnünk azzal, amit a Battlefield 2042 jelenleg kínál, és ha őszinték akarunk maradni, akkor jobban tesszük, ha megvárjuk, amíg leárazzák az alkotást, mivel nem érezzük úgy, hogy megérne 15-20 ezer forintot.