Dollár
396,65 Ft
Euró
403,36 Ft
Font
477,81 Ft
Bitcoin
23,455 $

Bug- és glitchparádé jellemzi a Battlefield 2042 megjelenését

EA
not image

Kulcsár Péter

2021. november 21. - 20:30

A prémiumcsomagra előfizető gamerek után az átlagjúzerek is megkapták az új multiplayer FPS-t, ami finoman szólva is csalódást keltőre sikeredett.

A sokak által várt Battlefield 2042 béta verziójának tesztelése során látni lehetett, hogy még egy félkész játékról van csupán szó, és bár a rajongók azt hitték, megjelenésre sikerül majd orvosolni a hibákat, sajnálatos módon ennek éppen ellenkezője történt meg.

Soron kívül Újabb önjáró löveggel gazdagodott a Magyar Honvédség, itt megtekinthető

A multiplayer alapjaiban véve hibás, és az egyik fő funkció, mégpedig a kivégzési animáció is glitchekkel van teletöltve, így gyakorlatilag ellehetetlenül a gördülékeny játékmenet – írta a GameRant magazin.

A Redditen szállingóznak a videók és képernyőképek arról, mennyire játszhatatlan bizonyos pontjain az FPS, az egyik felvételen például az látszik, amint hiába kezdi meg karakterével a játékos a szóban forgó késsel történő kivégzést, az ellenfél a mozdulatsor elvégzése közben is képes szitává lőni.

Az előző részekben lehetetlen volt hasonló helyzetben ellenállni, hiszen ennek a cselekménynek éppen az a lényege, hogy osonva, hátulról, esetleg hirtelen szemből végezhessünk az ellenséges katonákkal.