Dollár
431,80 Ft
Euró
423,19 Ft
Font
482,06 Ft
Bitcoin
19,505 $

Alacsony pontszámokkal bombázzák a frissen megjelent Battlefield 2042-et

EA
not image

Kulcsár Péter

2021. november 17. - 02:16

A prémium csomag vásárlói számára már múlt hét óta elérhető az EA és a DICE legújabb FPS lövöldéje, melynek fogadtatása rendkívül lehangolóra sikeredett.

Rengeteg pletyka, szivárogtatás és csalódás jellemezte a Battlefield 2042 beharangozását követő hónapokat, melyek végén a béta verzió tovább rontott a helyzeten, és úgy tűnik, hogy a kész változat sem nyerte el a rajongók tetszését.

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

A Metacriticen elérhető hivatalos újságírói értékelések átlagban 80 pontot adtak az elérhető 100-ból, amely alapján azt hihetnénk, hogy várakozások szerint teljesített az új game, a felhasználók pontozása viszont egészen más képet fest a játékról.

A régóta várt futurisztikus multiplayer FPS a számítógépes júzerek értékelése alapján mindössze 2,6 ponton áll a maximális 10-ből, ami azt jelenti, hogy a prémium verzió vásárlói finoman szólva is csalódottak a Battlefield 2042 kapcsán.

A negatív kritikák legfőbb forrása az új Specialist rendszer, ezen felül kifogásolhatónak tartják a csapatmunka hiányát, hiszen gyakorlatilag egyedül is dominálni lehet a pályákon, ezáltal kiveszik a multiplayer valódi jellege a game-ből, ami az előző részekben a játékmenet alapját képezte, és amiért megszerették a sorozatot.

Természetesen a szokásos bugok és glitchek sem hiányozhatnak a Battlefield 2042-ből, ám ezeket a jövő héten érkező patchekkel kijavíthatják, az alapvető elemekről azonban ez nem mondható el, így kérdéses, egyáltalán kasszasikerré érik-e majd a legújabb háborús kaland.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.