Clouds
21 Budapest
Dollár
358,97 Ft
Euró
389,66 Ft
Font
443,58 Ft
Bitcoin
23,169 $

A Barca elnöke és Koeman még csak nem is beszéltek egymással a hazafelé vezető úton

Fotó: Twitter/ FC Barcelona
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyre több részlet derül ki arról a vereségről, ami gyakorlatilag Koeman munkájának végét jelentheti.

A hírek szerint a katalánok már beindították a folyamatot, és nem lehet kérdés a holland edző leváltása. Az azonban igen, hogy ki ül a helyére, a háttérben több jelölttel is tárgyalnak, és a következő napokban megszülhet a végeredmény.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

A Barcának még csak pontja sincs a Bajnokok Ligájában, miután legutóbb Portugáliában is kikaptak a Benficától, de nem rúgták ki rögtön az edzőt, aki az Atleticó ellen még biztosan ott lehet a lelátón.

Koeman az eltiltása miatt nem ülhet le a kispadra, bár fontosabb számára, hogy mi lesz a munkájával. A spanyol Sport arról számolt be, hogy a Barcelona elnöke, Laporta és az edző még csak nem is beszéltek egymással a Lisszabonból hazafelé vezető úton.

Úgy tudni, hogy hideg és távolságtartó közöttük a kapcsolat, így lehetne meghatározni azt a személyes kapcsolatot, ami Koeman és Laporta között van. Nem volt túl boldog a csapat a hazafelé vezető úton, de miért is lettek volna azok az újabb zakó után…

Laporta egy szót nem váltott Koemannal a repülőút alatt, még akkor sem, ha ebben a kényes helyzetben ez lett volna a normális. A protokollon és az udvarias elköszönést kivéve semmi sem hangzott el közöttük, ami nem maradt észrevétlen a játékosok és a stábtagok előtt.

Laporta a beszélgetés helyett javarészt alvással töltötte az utat, nem használta ki a lehetőséget, hogy Koemannal egyeztessen. A holland pedig inkább a helyettesével kommunikált.