Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,438 $

Alekosz féltékeny lett Kucsera Gáborra, továbbra is őt hibáztatja a szakításért

Mint mondta, Réka azután kezdett másképp érezni, viselkedni, hogy együtt dolgoztak Gáborral, aki kihasználta, hogy párja „labilis”, különösen a szélsőséges helyzetekben.

Fotó: TV2
TV

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Rékával való szakítás nagyon megviselte Alekoszt, olyannyira, hogy még csak segíteni sem akart kedvesének. Végül a kétgyermekes édesanyánál annyira betelt a pohár, hogy alaposan kiosztotta a ValóVilág egykori győztesét, undorítónak és gusztustalannak nevezve őt. Később távozniuk kellett az Ázsia Expresszből, amit nagyon sajnáltak, de hálásak voltak az ott töltött időért, amire mindig emlékezni fognak. Végül a kapcsolatuk is rendeződött, Alekosz nagyon szép dolgokat mondott Rékáról, illetve egy csók is elcsattant.

Ugyanakkor a kétgyermekes édesanya leszögezte, nem egy speciális, hanem egy rendes párkapcsolatra vágyik. Alekosz viszont úgy látta, megint ugyanott tartanak, mint korábban, s másképp is alakulhattak volna a dolgok, ha Kucsera Gábor nem ad tanácsokat. Mint kiderült, továbbra is hibásnak tartja őt abban, hogy Rékával szétmentek, mert miatta törtek elő bizonyos érzések. Ördög Nóri kíváncsi volt, Alekosz féltékeny volt-e, amikor látta Rékát Gáborral kézenfogva sétálni. „Én féltékeny voltam, nem is tagadom” – jelentette ki. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Majd azzal folytatta: „Nem csak a kézfogás, a Réka ott valami estélyi vagy valami szép ruhába volt, egy sárgába. Amikor velem volt, akkor mindig ilyen tingli-tangli ruhákba volt, és amikor meg a világbajnokkal volt, akkor díszes, szép ruhába volt. (…) Az jutott eszembe, hogyan fogom visszatéríteni az eltérített Rékát. Mert ő akkor el lett térítve. Hallottam, mik lettek neki mondva, mikkel lett megzavarva a feje. És a Réka visszakerült hozzám és a Réka elmondta, az volt a legfájóbb, hogy ő érezte a különbséget”.

Az egykori valóságshow sztárja viszont nem értette, mire gondolt, miben érezte a változást. Réka elmagyarázta: „A hangulat volt a különbség, hogy nem veszekedtünk, mi meg akkor már napok óta veszekedtünk”. Nóri megjegyezte, Rékával azt éreztették, hogy megbecsülik és tisztelik, ami sokat számít, Alekosz viszont másra fókuszált. Szerinte ezek a változások rövid idő alatt következtek be, miután párja eltöltött egy napot Gáborral. „24 óra alatt ezek az éles váltások a nők esetében furcsák, a nőket nem lehet kiszámítani, mondanak mindenfélét” – tette hozzá.

„Ha 24 óra elég egy ilyen alapos, megalapozott döntéshez, az gyanús” – szögezte le. Nóri viszont másképp látta, szerinte Rékában régóta gyűltek ezek az érzések, s amikor elért egy pontra, jött valaki, aki felnyitotta a szemét, kibukott belőle minden. „Szerintem nem így működnek a nők. A nők úgy működnek, hogy mindig van egy külső behatás, ez lehet barátnő, általában a barátnő. Hát, itt most egy barát, egy férfi volt a külső behatás. Minden nő labilis alapból, a Réka nagyon, főleg ilyen szélsőséges helyzetekben. Ezt a labilitást használta ki a világbajnok” – magyarázta Alekosz.