Clouds
21 Budapest
Dollár
345,51 Ft
Euró
370,58 Ft
Font
430,18 Ft
Bitcoin
27,208 $

Az 56 éves Halle Berry őrjítően jól néz ki

Fotó: Halle Berry amerikai színésznő a 93. alkalommal megrendezett Oscar-díjátadó gálára érkezik a Los Angeles-i Union Station pályaudvaron 2021. április 25-én. A gálát a koronavírus-járvány miatt a hagyományokkal szakítva két Los Angeles-i helyszínen, a Dolby Színházban és a Union Station pályaudvaron rendezték meg az Oscar-jelöltek részvételével, közönség nélkül. MTI/EPA/Pool/Chris Pizzello
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Halle Berry az egyik olyan kortalan világsztár, akire érdemes figyelni, és sok motivációt adhat a különböző generációknak.

Halle Berry nemcsak egy kiváló színésznő, aki nem mellesleg Bond-lány is volt a karrierje során, hanem egy igazán erős, céltudatos és sikeres nő. Mindig is tudta, hogy mit akar, és ez most sincs másképp.

Soron kívül Joe Biden most az őt szállító helikoptert fejelte le (videó)

Az évek alatt megismerkedett a harcművészettel, ami csak a hitelességét erősíti az akciófilmekben. Jól emlékezhetünk a John Wick-re, melyben igen komolyat alakított, de most ő is gyászol, hiszen elhunyt a film egyik ismert sztárja.

Berry fiatalon vágott neki a filmes világnak, 1989-től aktív profiként, és hamarosan az 57. születésnapját ünnepelheti. Demi Moore-hoz hasonlóan nem kevés évet vonhatna le a korából, annyira fiatalos.

A kétgyermekes édesanya három sikertelen házasságon van túl, de egy ideje újra boldog. Soha nem könnyű megtalálni az igazi, aki mellett önmagunk lehetünk, és minden jól működik, ez a sztárokkal sincs másképp.

Térjünk át kicsit Halle megjelenésére, ami több mint fiatalos, és megint csak bizonyítja, azok, akik a korukkal takaróznak, hibát követnek el. A test úgy fog reagálni, ahogyan bánunk vele, különösen, ha ideje korán elkezdünk odafigyelni rá.