Az 56 éves Halle Berry őrjítően jól néz ki

Fotó: Halle Berry amerikai színésznő a 93. alkalommal megrendezett Oscar-díjátadó gálára érkezik a Los Angeles-i Union Station pályaudvaron 2021. április 25-én. A gálát a koronavírus-járvány miatt a hagyományokkal szakítva két Los Angeles-i helyszínen, a Dolby Színházban és a Union Station pályaudvaron rendezték meg az Oscar-jelöltek részvételével, közönség nélkül. MTI/EPA/Pool/Chris Pizzello
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Halle Berry az egyik olyan kortalan világsztár, akire érdemes figyelni, és sok motivációt adhat a különböző generációknak.

Halle Berry nemcsak egy kiváló színésznő, aki nem mellesleg Bond-lány is volt a karrierje során, hanem egy igazán erős, céltudatos és sikeres nő. Mindig is tudta, hogy mit akar, és ez most sincs másképp.

Soron kívül A földrengés nyomán vulkánkitöréstől tartanak Nápoly közelében

Az évek alatt megismerkedett a harcművészettel, ami csak a hitelességét erősíti az akciófilmekben. Jól emlékezhetünk a John Wick-re, melyben igen komolyat alakított, de most ő is gyászol, hiszen elhunyt a film egyik ismert sztárja.

Berry fiatalon vágott neki a filmes világnak, 1989-től aktív profiként, és hamarosan az 57. születésnapját ünnepelheti. Demi Moore-hoz hasonlóan nem kevés évet vonhatna le a korából, annyira fiatalos.

A kétgyermekes édesanya három sikertelen házasságon van túl, de egy ideje újra boldog. Soha nem könnyű megtalálni az igazi, aki mellett önmagunk lehetünk, és minden jól működik, ez a sztárokkal sincs másképp.

Térjünk át kicsit Halle megjelenésére, ami több mint fiatalos, és megint csak bizonyítja, azok, akik a korukkal takaróznak, hibát követnek el. A test úgy fog reagálni, ahogyan bánunk vele, különösen, ha ideje korán elkezdünk odafigyelni rá.