Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,29 Ft
Bitcoin
26,949 $

Videón a hihetetlenül fiatalos 60 éves Demi Moore

Fotó: Demi Moore amerikai színésznő a Versace olasz divatház őszi-téli kollekciójának bemutatója a kaliforniai West Hollywoodban 2023. március 9-én. MTI/AP/Invision/Jordan Strauss
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Demi Moore fiatalossága megkérdőjelezhetetlen, és 60 évesen akár 20 évet is letagadhatna a korából.

Vannak világsztárok, akik mindig nagy motivációs erővel bírnak, és akár életeket változtathatnak meg egyetlen poszttal. Egy apró szikra is elegendő ahhoz, hogy 180 fokos fordulatot vegyen az életünk, de ehhez mi magunk kellünk.

Soron kívül Ilyen időjárás vár ránk vasárnap, nem fogunk fázni

Ne másoktól várjuk a megoldást, de abban semmi rossz nincs, ha felnézünk bizonyos emberekre, erőt merítünk belőlük, és képesek vagyunk a tudatos fejlődésre. Szerencsére sokan vannak a közösségi médiában, akik milliókat vezetnek jó útra.

Demi Moore talán még Jennifer Lopeznél is fiatalosabb, ami komoly dicséret, mert az énekesnőt rendre kiemelik ezen a területen. A színésznő is megérdemli ugyanezt, és a szépsége mintha nem is változott volna.

Mindig is egy nagyon csinos, vonzó és szép nő volt, de arra talán ő sem számított, hogy a 60-as éveiben ennyire fiatalos lesz. Azok, akik kételkednek ebben, nézzék meg a róla készült videót, mely megmutatja, hogy semmi sem lehetetlen.

Ráadásul egészen közelről videózták, nem sokkal azután, hogy részt vett volt férje, Bruce Willis születésnapján. Demi örök kedvenc marad, és egy olyan karakter, akit érdemes követni a közösségi médiában.