Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,960 $

Mámorítóan vonzó bikinis fotók jelentek meg Demi Moore-ról

Demi Moore az egyik legkortalanabb világsztár, és manapság is bármelyik fiatal generációval felveszi a versenyt.

Fotó: Demi Moore amerikai színésznő a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum Ruhaintézetének jótékonysági gálaestjén 2019. május 6-án. MTI/EPA/Justin Lane
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Demi Moore azon sztárok egyike, aki soha nem ment ki a divatból, függetlenül attól, hogy már nem szerepel olyan sok filmben, mint karrierje csúcsán. Igazi legendává vált, egészen fiatalon kapta meg a lehetőséget a szereplésre.

Miután látták benne a potenciált, egyre magasabbra léphetett, és most már ott tartunk, hogy valóban legendás színésznőként tekintenek rá. Személy szerint is nagyon kedvelem a karakterét, és azt, ami körbeveszi. Soron kívül Vasárnaptól mindkét irányban megáll a Szabadkikötőnél a csepeli HÉV

Mindig motiváló a nők számára, ha olyasvalakit látnak, akik velük egykorú vagy idősebb, miközben tökéletesen néz ki. A tökéletesség sok esetben csak egy szó, nem több, ez leginkább a pillanatokról szól.

Azzal azonban sokan egyetérthetünk, hogy Demi egy rendkívül formás, szexi, vonzó és igazán csinos világsztár. Modellként is bármelyik nagy lap címlapján el tudnánk képzelni, akár bikinimodellként is.

Nyerő Páros: Muri Enikő szerelme szerint Hódi Pamela férje fél tőlük, Bence nem tartja egyenes embernek Szabit

Valahogyan rá nemigazán tud hatni az idő, legalábbis más formában, mint a többségre. Az arcvonásai is a régiek maradtak, egy olyan világszár, aki egyszerre ötvözi a múltat a jelennel és a jövővel.

A CATL legújabb fejlesztése új szintre emelheti az elektromosautó-ipart

A Debrecenben gyárat építő kínai vállalat olyan platform kifejlesztését jelentette be, amely több szempontból is hasznára válhat az elektromos autózásnak.