Dollár
429,44 Ft
Euró
414,98 Ft
Font
462,32 Ft
Bitcoin
19,404 $

Mámorítóan vonzó bikinis fotók jelentek meg Demi Moore-ról

Fotó: Demi Moore amerikai színésznő a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum Ruhaintézetének jótékonysági gálaestjén 2019. május 6-án. MTI/EPA/Justin Lane
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 23. - 00:10

Demi Moore az egyik legkortalanabb világsztár, és manapság is bármelyik fiatal generációval felveszi a versenyt.

Demi Moore azon sztárok egyike, aki soha nem ment ki a divatból, függetlenül attól, hogy már nem szerepel olyan sok filmben, mint karrierje csúcsán. Igazi legendává vált, egészen fiatalon kapta meg a lehetőséget a szereplésre.

Soron kívül Kövér szerint Törökországnak az Európai Unióban lenne a helye

Miután látták benne a potenciált, egyre magasabbra léphetett, és most már ott tartunk, hogy valóban legendás színésznőként tekintenek rá. Személy szerint is nagyon kedvelem a karakterét, és azt, ami körbeveszi.

Mindig motiváló a nők számára, ha olyasvalakit látnak, akik velük egykorú vagy idősebb, miközben tökéletesen néz ki. A tökéletesség sok esetben csak egy szó, nem több, ez leginkább a pillanatokról szól.

Azzal azonban sokan egyetérthetünk, hogy Demi egy rendkívül formás, szexi, vonzó és igazán csinos világsztár. Modellként is bármelyik nagy lap címlapján el tudnánk képzelni, akár bikinimodellként is.

Nyerő Páros: Muri Enikő szerelme szerint Hódi Pamela férje fél tőlük, Bence nem tartja egyenes embernek Szabit

Valahogyan rá nemigazán tud hatni az idő, legalábbis más formában, mint a többségre. Az arcvonásai is a régiek maradtak, egy olyan világszár, aki egyszerre ötvözi a múltat a jelennel és a jövővel.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.