Clouds
21 Budapest
Dollár
358,81 Ft
Euró
387,22 Ft
Font
439,35 Ft
Bitcoin
28,578 $

Halle Berry 56 évesen is rendkívül vonzó

Fotó: EPA/ETIENNE LAURENT
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy újabb világsztár, akin nemigazán fog az idő vasfoga, és sokat tesz azért, hogy jó formában legyen.

Halle Berry az egyik nagy kedvencünk a sztárok világából, és nemcsak a színészi játéka miatt. Többek között Bond-lány is volt, amit nem sokan mondhatnak el magukról, és láthattuk, mennyire lehengerlően mutatott a vásznon.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Huszonévesen vágott bele a színészkedésbe, pontosabban akkor vette kezdetét a profi karrierje. Az 1966-ban született sztár 1989 óta aktív, bár egy ideje már jóval kevesebb filmben szerepel, ami inkább a saját döntése.

Volt pár komolyabb kapcsolata, amik végül rendre zátonyra futottak. Ugyanakkor nem adta fel, és rátalált a harcművészetre, amiben szintén szép eredményeket tudhat magáénak, így még hitelesebb tud lenni a harcjelenetekben.

Az pedig csak hab a tortán, hogy ennyire fiatalos, hiába múlt el 56 esztendős. Már ő is közelebb jár a 60-hoz, mint az 50-hez, de Demi Moore példája is jól mutatja, hogy milyen fittek maradhatunk, idősebb korunkra is.

Berry-nek mindig is formás lábai voltak, és ez nem változott, mint azt látni fogjátok a fotókon. A fiatalos kinézete még a lábformáit is felülmúlja, ismét mindenkit lenyűgözött, akit csak lehet, mint mindig.