Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,597 $

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a John Wick-filmek egyik nagy kedvence

Fotó: Unsplash/Vincentas Liskauskas
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Újabb tragikus hír érkezett Hollywoodból, ugyanis 60 éves korában elhunyt a John Wick-filmek egyik nagy kedvence.

Lance Reddick a TMZ értesülései szerint elhunyt, 60 éves korában érte utol a halál. Péntek reggel, 9 óra 30 perc körül találták meg a holttestét az otthonában, Studio City-ben. Halának oka egyelőre tisztázatlan, de a rendvédelmi források azt mondták, a jelek szerint természetes halált halt a sztár.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

Többek között a John Wik-filmekben is nagy kedvenc volt, ahol Charont alakította. Jelenleg minden a negyedik részről szól, és a következő héten Kelly Clarkson műsorában szerepelt volna az ismert színész.

Lance szerda reggel még egy szelfi videót posztolt a közösségi oldalára, amin úgy tűnt, hogy odahaza van a kutyáival, ahelyett hogy részt vett volna a John Wick 4 premierjén New Yorkban. Ugyanakkor arról is beszélt, hogy miért nem ment el a premierre.

Fotó: Lance Reddick amerikai színész a felesége, Stephanie társaságában a John Wick: 2. felvonás (John Wick: Chapter Two) című filmjének bemutatóján a Los Angeles-i Arclight Hollywood Színházban 2017. január 30-án. (MTI/EPA/Paul Buck)

Lance Reddick 1992 óta aktív a szakmában, és számos filmben, sorozatban szerepelt. Sőt, a videójátékok világából is ismert, 2009 és 2022 nem egy karakternek kölcsönözte a hangját, például a Destiny-játékokban.

Egy remek karaktert veszített el Hollywood, aki foglalkoztatott volt, több projekten is dolgozott. Hamarosan kiderül, hogy mi okozhatta a hirtelen halálát, amire senki sem számított, és mindez beárnyékolja a John Wick premierjét.