Clouds
21 Budapest
Dollár
345,38 Ft
Euró
370,54 Ft
Font
432,02 Ft
Bitcoin
26,936 $

Átdobtak egy 4 éves kisfiút az amerikai-mexikói határon (videó)

TÉMÁK:
#Gyermek #nyomozás
Fotó: MTI/EPA/EFE/Joebeth Terriquez
Észak-Amerika
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A gyermeket szó szerint átdobták a határon. Szerencsére nem sérült meg.

A CNN jelentése szerint az amerikai vám- és határvédelem (CBP) számolt be a meghökkentő esetről: az amerikai-mexikói határ mindkét oldalán azon dolgoznak a tisztviselők, hogy megtalálják azt a személyt, aki átdobott egy 4 éves kisfiút egy San Diegó-i határzáron.

Soron kívül Eddig 425 897-en kapták meg a negyedik covid elleni oltásukat Magyarországon

Az eset május 15-én este 9 óra körül történt, alig egy kilométerre keletre a San Ysidro-i határátkelőhelytől. A hatóságok közlése szerint a helyszíni biztonsági kamerák felvételei is rögzítették, ahogy valaki, aki illegálisan lépett be az országba, átdobta a gyermeket a falon:

Azonnal a gyermek segítségére siettek, ám ekkor lövések dördültek, egy sajtóközleményben pedig megosztották:

„Az ügynökök arról számoltak be, hogy a lövések becsapódását és visszapattanását is hallották a helyszínüktől északra lévő másodlagos határzárról. Mivel a mentőszolgálat, a San Diego-i tűzoltóság és a gyermek még mindig a helyszínen volt, az ügynökök mindenkit fedezékbe irányítottak a környéken.”

A CBP légi és tengeri műveleti helikoptere válaszolt, hogy légi fedezetet biztosítson, a gyermeket pedig orvosi vizsgálatnak vetették alá, ám szerencsére nem szenvedett súlyos sérüléseket. A gyanúsítottak után jelenleg is folyik a nyomozás.