Dollár
423,28 Ft
Euró
407,65 Ft
Font
455,23 Ft
Bitcoin
19,826 $

Az Aston Villa júniusban igazolná le Coutinhót

Fotó: Yuri Edmundo
not image

Borbély Fanni

2022. február 11. - 12:51

A vételi opció 40 millió euróról szól, és a klub is tárgyalna, mielőtt véglegesíti az ajánlatot, de a Barca nem sieti el a dolgot.

Az Aston Villa már eldöntötte, hogy a nyári piacon leigazolja Coutinhót, habár a 40 millió eurós vételi opcióról még tárgyalna, de pontosan tudják, hogy tökéletes ajánlattal kell előállniuk, mivel sportszakmailag egyértelmű, hogy a játékos debütálása óta produkált teljesítménye indokolja, hogy a csapat kapitánya legyen.

Soron kívül 11 millió kilométerre lévő aszteroidát talált telibe a NASA szondája

Coutinho kissé rendszertelenül lépett pályára manapság, de fontos megjegyezni, hogy ha egyszer pályára lép, akkor 100 százalékos teljesítményt nyújt, és igen meghatározó játékosnak számít a mérkőzéseken, így Steven Gerrard csapatába tökéletesen illene karaktere.

A játékos pedig kijelentette, hogy jövője egyértelműen a Premier League-ben van, és a januári piacon nem látott olyan lehetőséget, mely megfelelő lett volna számára. A brazil ezért most kivár, hogy egy komolyabb ajánlatot kapjon, és úgy tűnik, hogy végül az Aston Villa mellett teszi le a voksát, és az is borítékolható, hogy komoly szerepet fog kapni majd a csapatban.

Az angol klub pedig mindent megtesz érte, és júniusig átvállalták a Barcától Coutinho juttatásának 65 százalékát. Az Aston Villa számára azonban most döntő fontosságú a pénz kérdése, és terveik szerint egy olyan szerződéssel állnak majd a játékos elé, mely bár kisebb juttatási csomagot kínál, mégis hosszabb távú megállapodás lenne, így abban reménykednek, hogy ezzel meg tudják győzni Coutinhót.

Annyi viszont már biztos, hogy a Barca nem sieti el a dolgokat, és örülnek, hogy az angol klub ilyen nagyra értékeli a játékost, mivel ők már biztosan nem akarnak vele tervezni hosszabb távon – írja a sport.es.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.