Dollár
432,01 Ft
Euró
423,62 Ft
Font
482,54 Ft
Bitcoin
20,045 $

Coutinho kölcsönadásáról tárgyal a Barcelona az Aston Villával

Fotó: Unsplash/WeLoveBarcelona.de

Bense Róbert

2022. január 5. - 22:34

A brazilt a szezon végéig adná kölcsön a Barca, a klubnál továbbra is fő szempont a kiadások csökkentése. Közben visszatért egy veterán is a gránátvörös-kékekhez.

Zajlanak az események a Barcelona háza táján, Ferran Torres leigazolása után egy távozót is hamarosan bejelenthet a klub, ugyanis közel lehet a megállapodás Coutinho kölcsönadásával kapcsolatosan.

Soron kívül Orosz külügy: a fegyverek szállításával az USA vérbe fojtja Ukrajnát

A 29 éves támadó középpályás 2018-ban igazolt a Barcába, ám gyorsan kölcsönadták a Bayern Münchennek, amely ki is akarta vásárolni a kölcsönszerződésből, azonban túl magasnak találta az árát. A brazil most a Premier League-be kerülhet, az Aston Villa szeretné megszerezni a szezon végéig.

A megállapodás létrejöttét tovább segítheti Steven Gerrard személye is, aki jelenleg a Villa menedzsere, és aki még játékosként Coutinho csapattársa volt 2013 és 2016 között – emlékeztetett a Cope

Nem kizárt, hogy hamarosan további távozókat is bejelent a Barcelona, köztük lehet Samuel Umtiti is. Vannak viszont érkezők is, a klub korábbi klasszisa, a 38 éves Dani Alves a mai kupameccsen már pályára is lép.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.