Dollár
423,15 Ft
Euró
407,67 Ft
Font
456,05 Ft
Bitcoin
19,992 $

Még Brazíliában sem látják szívesen Coutinhót

Fotó: Pixabay
not image

Fazekas Kiara Barbara

2021. december 31. - 18:16

A Barca középpályása visszatérhetne a hazájába, azonban egyik topcsapat sem szerződtetné szívesen.

Coutinho is tudja, hogy sokáig nem húzhatja a barcelonai helyzetét, a klub nagyon szeretné eladni, miután nem nyújt megfelelő teljesítményt, ráadásul a fizetését sem hajlandó csökkenteni, azonban nehéz dolga van a katalán vezetésnek, ugyanis nem kapkodnak érte az európai klubok.

Soron kívül Nyerő Páros: pincsikutya jelzővel illette Bea Megyeri Csilláékat Hódi Pameláék kapcsán

A játékosnak viszont muszáj lenne olyan helyre igazolnia, ahol nem a kispadon ül, ha játszani szeretne a katari világbajnokságon. Ezért felmerült, hogy hazatér Brazíliába, azonban a TNT Brasil szerint egyik topcsapat sem fogadná szívesen.

A brazil sajtó szerint, amikor felmerült, hogy Coutinho hazatérhet, a Flamengo azonnal elhatárolódott a lehetőségtől, mondván, nekik nem kell a játékos – írja a Mundo Deportivo.

A Flamengo mellett a Palmeiras és az Atletico Mineiro a lehetséges célpont lehet Brazíliában, valamint Európában is érdeklődtek felőle, többek között az Arsenal, a Tottenham, az Everton és a Newcastle, azonban egyik ajánlat sem igazán megfelelő.

A nagy probléma Coutinho távozásával az a magas fizetés, amit a brazil kap, ezt az összeget pedig jelentősen csökkenteni kellene, ha a téli átigazolási időszakban csapatot akar váltani.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.