Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,31 Ft
Euró
396,87 Ft
Font
471,17 Ft
Bitcoin
66,866 $

Megszüntették az Árpád hídi gázoló letartóztatását, házi őrizetbe került

Sajtóértesülések szerint kiengedték a börtönből a gázolót, most pedig házi őrizetben van.

...svg content...Fotó: MTI/Mihádák Zoltán
Bűnügy

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A 24.hu értesülései szerint megszüntették a letartóztatását, így kiszabadult a börtönből az Árpád hídi gázoló néven ismert 34 éves férfi, aki július 1-jén éjszaka egy 26 éves vétlen kerékpáros halálát okozta.

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a bíróság júliusban 30 napra rendelte el a férfi letartóztatását, majd augusztusban meghosszabbították 3 hónappal. A bíróság hangsúlyozta, döntése indokolt, mivel Soron kívül Rogán Antal soha nem akarna miniszterelnök lenni

„a férfi a közlekedés során tanúsított magatartása a közlekedés biztonsága számára olyan mértékű veszélyt jelent, hogy szabadlábon hagyása esetén nem biztosítható az, hogy egy újabb személyi sérüléssel járó közúti balesetet ne okozzon.”

A tragédia idején 33 éves férfi egy 690 lóerős Mercedest vezetett azon az éjszakán, majd az őt követő BMW-vel a Teve utcai kereszteződésnél gyorsulási versenybe kezdtek. A szakértői vélemények szerint 137 km/órával, kikapcsolt menetstabilizátorral száguldott a Mercedes sofőrje a hídon.

Ezzel a sebességgel átszakította a szalagkorlátot, melynek következtében elgázolt egy 26 éves kerékpárost, akinek bár a helyszínen stabilizálták állapotát, olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem sokkal később életét vesztette. A Mercedes sofőrje bűnösségét ugyan beismerte, ám a versenyzést tagadta.

Rogán Antal elárulta, miért nem szívlelték egymást Magyar Péterrel

Rogán Antal egy nagyon fontos pontra mutatott rá, arra, hogy Magyar Péter miért „fújt rá” annyira az évek alatt.