Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,96 Ft
Euró
392,56 Ft
Font
458,16 Ft
Bitcoin
61,483 $

Aranyrúddá változtatott iPhone 12 Pro és Galaxy S21 Ultra mobilokkal rukkolt elő egy cég

Ha lenne elfekvőben felesleges 52 millió forintunk, akkor megvásárolhatjuk magunknak a Caviar vállalat által készített egyedi, arany borítású mobiltelefonokat.

Fotó: Caviar
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az Apple iPhone 12 Pro arany verziójáért potom 159 ezer, míg a Samsung Galaxy S21 Ultráért 169 ezer amerikai dollárt kérnek, mindkét modellből csupán hét darabot gyártottak le, így tulajdonosai kiválasztottnak érezhetik magukat.

A Caviar hivatalos weboldala szerint a prémium okostelefonokat egy kilogrammnyi 24 karátos aranyfoglalatba helyezték, és bár ugyanennyi pénzért háromszor több valódi aranyrudat vásárolhatunk magunknak, rajtuk nem lesz magas felbontású HDR OLED kijelző, bármennyire is szeretnénk. Soron kívül Szentkirályi Alexandra: „Kiszabadítjuk Budapestet Gyurcsány fogságából”

A Goldphone névre keresztelt modellek különlegesnek számítanak, és komoly törődést igényelnek, mivel a 24 karátos arany a többi nemesfémhez képest rendkívül puha és sérülékeny, ezért a biztonság kedvéért nem árt hozzá venni egy tokot is a leendő tulajoknak.

Természetesen erre a problémára is gondolt a gyártó, ezért a Goldphone-okhoz jár egy fehér luxustok is, továbbá a kiszállítás sem okozhat majd gondot, mivel ingyen és bérmentve fuvaroznak világszerte bárhová.

A specifikációkon nem módosított a cég, illetve nem is tehette volna, hiszen egyrészt kizárólag külsőségekre mennek a Caviarnál, másrészt az Apple és a Samsung sem nézte volna jó szemmel, ha belenyúlnak a készülékekbe.

Ha nem érdekelnek minket a mobiltelefonok, akkor arany borítású PlayStation 5-öt vagy éppen Airpods Max-ot is vehetünk, darabját 399 ezer, illetve 108 ezer amerikai dollárért cserébe.

Kiesett a Manchester City és az Arsenal a Bajnokok Ligájából

Az Arsenal már a rendes játékidőn belül kiesett a Bajnokok Ligájából a Bayern München ellen, addig a Manchester City és a Real Madrid hosszabbítást játszott.