Dollár
381,97 Ft
Euró
392,03 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
24,428 $

Aranyrúddá változtatott iPhone 12 Pro és Galaxy S21 Ultra mobilokkal rukkolt elő egy cég

Fotó: Caviar
not image

Kulcsár Péter

2021. március 16. - 08:35

Ha lenne elfekvőben felesleges 52 millió forintunk, akkor megvásárolhatjuk magunknak a Caviar vállalat által készített egyedi, arany borítású mobiltelefonokat.

Az Apple iPhone 12 Pro arany verziójáért potom 159 ezer, míg a Samsung Galaxy S21 Ultráért 169 ezer amerikai dollárt kérnek, mindkét modellből csupán hét darabot gyártottak le, így tulajdonosai kiválasztottnak érezhetik magukat.

Soron kívül A Szigeten lezuhant artista lábáért küzdenek az orvosok

A Caviar hivatalos weboldala szerint a prémium okostelefonokat egy kilogrammnyi 24 karátos aranyfoglalatba helyezték, és bár ugyanennyi pénzért háromszor több valódi aranyrudat vásárolhatunk magunknak, rajtuk nem lesz magas felbontású HDR OLED kijelző, bármennyire is szeretnénk.

A Goldphone névre keresztelt modellek különlegesnek számítanak, és komoly törődést igényelnek, mivel a 24 karátos arany a többi nemesfémhez képest rendkívül puha és sérülékeny, ezért a biztonság kedvéért nem árt hozzá venni egy tokot is a leendő tulajoknak.

Természetesen erre a problémára is gondolt a gyártó, ezért a Goldphone-okhoz jár egy fehér luxustok is, továbbá a kiszállítás sem okozhat majd gondot, mivel ingyen és bérmentve fuvaroznak világszerte bárhová.

A specifikációkon nem módosított a cég, illetve nem is tehette volna, hiszen egyrészt kizárólag külsőségekre mennek a Caviarnál, másrészt az Apple és a Samsung sem nézte volna jó szemmel, ha belenyúlnak a készülékekbe.

Ha nem érdekelnek minket a mobiltelefonok, akkor arany borítású PlayStation 5-öt vagy éppen Airpods Max-ot is vehetünk, darabját 399 ezer, illetve 108 ezer amerikai dollárért cserébe.