Dollár
427,96 Ft
Euró
421,62 Ft
Font
481,45 Ft
Bitcoin
19,971 $

Kiszivárgott az Apple AirPods 3 dizájnja

Fotó: Unsplash
not image

Kulcsár Péter

2021. március 12. - 17:19

Az Apple következő generációs fülhallgatóiról készült fényképek ezúttal egy kínai weboldalra kerültek fel.

A GizmoChina portálon közzétett fotókon az AirPods 3 látható, melynek külalakja és formavilága megegyezik a jelenleg elérhető AirPods Pro-éval, bár a nyitott dizájnja inkább az AirPods 1-hez és AirPods 2-höz hasonlít.

Soron kívül Diákjai előtt esett össze egy tanárnő, kollégája kezdte meg az újraélesztését

A fülhallgató végéről hiányzik a szivacs, ami érthető, hiszen ez lehet a legfőbb megkülönböztető jegye az AirPods 3-nak a Pro-hoz képest. A belső füles kialakításnak köszönhetően képes kizárni a külső zajokat, valamint kiváló alapot nyújt a zajszűrésnek is.

Korábbi pletykák szerint az AirPods 3-at Spatial audio funkcióval láthatják el, azonban a zajcsökkentést kihagyhatják a szerkezetből, ára pedig körülbelül 150 amerikai dollár környékén mozoghat majd.

Az Apple előreláthatólag e hónap végén, március 23-a környékén tarthat egy online konferenciát, amelyen bemutatásra kerülhet a régóta várt fülhallgató.

A dátum nem véletlen, hiszen a szóbeszédek alapján a konkurenciának számító OnePlus 9 és 9 Pro készülékek leleplezésére kívánnak reagálni a cupertinóiak, amely szintén ekkor esedékes.

Nemcsak az AirPodsról, hanem az új 14 és 16 colos MacBookokról is szó eshet az elkövetkező hónapokban, így nem árt résen lenniük azoknak sem, akik a közeljövőben egy next-gen laptopra ácsingóznának.