Dollár
381,97 Ft
Euró
392,03 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
24,487 $

Áprilisban kerülhet piacra a felújított iPad Pro

Fotó: Apple
not image

Kulcsár Péter

2021. március 21. - 06:28

Az Apple által kínált táblagépek hamarosan teljes ráncfelvarráson eshetnek át, melynek köszönhetően bekerülhet a tabletekbe a cupertinóiak saját fejlesztésű M1 chipje.

Az amerikai techóriás a Bloomberg értesülései szerint a vadonatúj iPad Pro készülékeket és az iPad Mini feljavított változatát áprilisban teheti elérhetővé világszerte, így érdemes lesz néhány hetet várniuk azoknak, akik új táblagépre vágyakoznak.

Soron kívül Jakab feltette a kérdést: milyen képviselő az, aki nem járja az országot?

Az új tabletekbe az Apple saját lapkakészlete kerülhet, amely teljesítményben és effektivitásban közel állhat a tavaly decemberben piacra dobott MacBookokban és Mac minikben alkalmazott M1 chipek erejéhez.

Miközben a táblagépek méretei nem változnak, a kamerák magasabb felbontást és képernyőfrissítési sebességet kaphatnak.

A legdrágább, 12,9 colos modell mini LED kijelzővel érkezhet, amely sokkal nagyobb fényerősséget és magas kontrasztarányt biztosít az előző generációs iPad Pro-kban használt megoldásokhoz képest.

Az új iPad Pro-kba egy Thunderbolt portot is szereltek, mellyel külső monitorokat, merevlemezeket és egyéb perifériákat kapcsolhatunk a táblagéphez, miközben sokkal gyorsabb sebességet érhetünk el vele, mint USB-C-vel.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.