Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,872 $

Nagyobb kijelzőt kaphat a 2022-es Apple Watch okosóra

A cupertinói techóriás állítólag már dolgozik a következő évben piacra kerülő okosóráin, amelyek forradalmi ráncfelvarráson eshetnek át.

Apple
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az Apple Insider hírportál értesülései szerint az Apple Watch Series 8 okoseszközök esetében radikális változásra számíthatunk, a vállalatnál ugyanis elhatározták, a hagyományos két szíjméret helyett három verzióban dobják majd piacra a kütyüket.

A jelenleg még „friss és ropogós” Apple Watch Series 7 két méretben, 41 és 45 milliméteres változatokban kapható, ám a Watch Series 8 kapcsán elképzelhető, hogy 45 milliméter fölé emelhetik a felső határt. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Mindeközben a népszerű Apple-elemző, Ming-Chi Kuo azt prognosztizálta, hogy további egészséggel kapcsolatos funkciók kerülhetnek a hardverbe, és akár vérnyomásmérő szenzorral is felszerelhetik az okosórát.

Egyelőre nem tudni, az említett újításokon kívül milyen további feature-ökkel tervezik megjelentetni jövő ősszel az új Apple Watch készülékeket, így érdemes lesz figyelemmel követnünk a helyzet alakulását.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.