Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,71 Ft
Euró
392,31 Ft
Font
459,69 Ft
Bitcoin
63,410 $

Apja nyomdokaiba lépett Lisztes Krisztián, de nem szállt a fejébe a dicsőség

Esze ágában sincs elszállni a sikeres debütálástól.

Budapest, 2023. április 2. A gólszerzõ ferencvárosi Lisztes Krisztián (b) és csapattársa ünnepelnek a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - MOL Fehérvár FC mérkõzésen a Groupama Arénában 2023. április 2-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Nincs még 18 éves Lisztes Krisztián, akit máris a Ferencváros egyik nagy reménységének tartanak. Rá is szolgált erre, hiszen a Vasas ellen múlt héten győztes gólt szerzett az Illovszky Rudolf stadionban.

És hogy miért volt ennek akkora jelentősége? Egyrészt, mert a Ferencváros épp egy meglehetősen mély gödörből kecmereg ki, és óriási szüksége van a jó egyéni megmozdulásokra. Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

Másrészt pedig mert Lisztes csereként állt be, és a 79. percben egy szép szólót követően, 18-ról lőtte ki a jobb alsót. Egyértelmű tehát, hogy jól bírja a nyomást, és képes döntő megnyilvánulásokra.

Ennek ellenére nem szállt a fejébe a dicsőség, és a Sportal által készített interjúból az is kiderül, hogy a további fejlődés a célja, hogy beverekedhesse magát Sztanyiszlav Csercseszov kezdőcsapatába.

Lisztes már a Fehérvár ellen is bizonyította, hogy helye van a pályán, tíz perc alatt megfordította a mérkőzést, végül azonban egyenlítettek a vendégek. A fiatal játékos eddig négy mérkőzésen jutott szóhoz az NB1-ben, ezeken három gólt és egy gólpasszt jegyez, kitűnő tehát a bemutatkozás.

Hidvéghi Balázs szerint Brüsszel egyre jobban fél Orbán Viktortól

Mint mondta, a brüsszeli történtek minden határon túlmennek és egyben jelzik, hogy félnek Orbán Viktortól és a szuverenista erők véleményétől.

Fél nap alatt elfogták a budapesti Louis Vuitton üzlet tolvajait

A budapesti rendőrök mindössze 12 óra alatt azonosították a terézvárosi luxusmárkabolt betörésének feltételezett tetteseit.