Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

Megint nagyon gyengén játszott Anglia, nem lőtték tovább a magyarokat az Eb-n

A magyar válogatott Anglia újabb nagyon gyenge teljesítménye miatt még mindig nem jutott tovább az Európa-bajnokságon.

...svg content...Fotó: EPA/YOAN VALAT
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Az angolok és a szlovénak mérkőzése előtt Franciaország és Hollandia is pályára lépett. Azzal, hogy Ausztria nyert, legyőzte a hollandokat, övék lett a csoportelsőség, miután a franciák döntetlent játszottak Lengyelországgal, akik csomagolhatnak, kiestek az Európa-bajnokságról.

Ezt követően rendezték meg az Anglia-Szlovénia csoportmérkőzést, ami egyúttal az utolsó is volt a csoportban. Az angol csapat eddig is sok kritikát kapott a mutatott játék miatt, és ez a meccs sem segített ezen. Hiába a sztárokból álló alakulat, Szlovéniával sem tudtak igazán mit kezdeni, leszámítva Saka meg nem adott gólját az első játékrészben. Soron kívül Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

Végül egyetlen egy gól sem esett az este alatt, és noha Anglia csak egyszer nyert a két döntetlen mellett, így is csoportelső lett a C-csoportban, ahol alig született találat. Összesen 5 pontot gyűjtöttek az angolok a három mérkőzésen, mögöttük pedig Szlovénia ment tovább 3 ponttal, míg a Dánok lettek a harmadikok, szintén 3 megszerzett ponttal.

A másik oldalon a dánok és a szerbek játszottak egymással egy gól nélküli döntetlent, mely után Szerbia 2 ponttal a neve mellett volt kénytelen búcsúzni a kontinenstornáról, noha előttük is adott volt a lehetőség, hogy kvalifikálják magukat a következő körbe.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Anglia újabb nagyon gyenge teljesítménye egyúttal azt is jelenti, hogy a magyarok még mindig nem juthattak tovább, de él a remény, az esély adott. Rövidesen minden eldől, és szerdán kiderül, hogy Marco Rossiék ott lesznek-e az egyenes kieséses szakaszban.

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.