Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,01 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
462,31 Ft
Bitcoin
63,434 $

Összecsap egymással az angol és a brazil válogatott, élőben közvetíti a tv

Azok, akik egy igazán színvonalas mérkőzésre vágynak, mindenképpen kövessék figyelemmel az angolok és a brazilok összecsapását.

Fotó: Unsplash/Habib Ayoade
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hamarosan megrendezik a 2024-es Európa-bajnokságot, aminek a magyar válogatott is része. Gulácsi Péter például egy nagyon hosszú kihagyást követően tért vissza a csapathoz a sérülését követően. Marco Rossi szövetségi kapitány határozott, az Eb előtt is, mely többek között számára is kiugrási lehetőséget jelent az újabb bizonyításra.

Több felkészülési mérkőzést is rendeznek ezen a hétvégén, amiket érdemes figyelemmel követni. A Spíler 1 a Szlovákia-Ausztria meccset 17 óra 50 perctől fogja adni szombaton, majd 19 óra 50 perctől jön a várva várt Anglia-Brazília felkészülési mérkőzés, ami igazi sztárparádét fog jelenteni. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.

Eljött a nagy nap, élőben adja a tv a Barcelona-PSG meccset

A Bajnokok Ligája negyeddöntőinek visszavágója következik, amiket élőben közvetít a televízió, melyekre milliók kíváncsiak, szerte a világon.