Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,63 Ft
Euró
395,68 Ft
Font
468,36 Ft
Bitcoin
66,659 $

Ancelotti együtt táncolt a Real Madrid sztárjaival a busz tetején (videó)

Dancing with the Starst nem fog nyerni Carlo Ancelotti, viszont minden idők egyik legjobb edzőjének mondhatja magát.

...svg content...Fotó: EPA/Chema Moya
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Ancelotti megint Bajnokok Ligáját nyert a Real Madriddal, és tekintve, hogy már Mbappé is a keret tagja, több mint nehéz idők várhatnak a Barcelonára a spanyol ligában és a többi csapatra a Bajnokok Ligájában. Horribilis aláírási pénzt fizet a Madrid a francia klasszisnak, viszont a fizetése meglehetősen alacsony lesz.

A Real Madrid edzője hátradőlve várhatja a folytatást, a felkészülési időszakot, bízván abban, hogy az Európa-bajnokságon egy kulcsjátékosa sem sérül majd meg. Ez jelentheti az egyetlen gondot az olasz számára, aki szivarozva bulizott Madridban, megünnepelvén a Bajnokok Ligája győzelmüket. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Remek volt a hangulat, mindenki jól érezte magát a buszon, és természetesen a nagy Ancelotti-tánc sem maradhatott el. Nem lenne esélyes a Dancing with the Starsban, cserébe valóban minden idők egyik legjobb edzője, aki a következő években sorra nyerheti meg a címeket a legendás csapatnak.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.