Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

Amatőr felvételen Yamal franciáknak lőtt hatalmas gólja az Eb elődöntőjéből

Ezen a felvételen még inkább látni azt a technikát, amivel a Barcelona szuper-tehetsége rendelkezik, mindössze 16 évesen.

...svg content...Fotó: EPA/ANNA SZILAGYI
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Yamal sorra dönti meg a rekordokat a fiatalkorának köszönhetően, most épp a valaha volt legfiatalabb gólszerzője lett az Európa-bajnokságon, ahol alapemberként játszik. Egy olyan csapatban alapembere, mely egyértelműen a legerősebb a tornán, és nagy esélyese a végső győzelemnek.

Sok más tehetség 16 évesen maximum az U21-es válogatottban játszik, ami szintén komoly eredmény. Ehhez képest Yamal a felnőttek között is az egyik legjobb, és olyan fényes jövő állhat előtte, mint csak keveseknek. Miután a Barcelona legendája akar válni, nem kell attól tartaniuk, hogy távozik, viszont idővel mélyen a zsebükbe kellene nyúlniuk egy topfizetés miatt. Soron kívül Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

Yamal a Manchester Citynél a jelenlegi fizetése többszörösét kereshetné, a PSG-nél pedig még annál is többet. A fiatal srác, aki hatalmas gólt lőtt az elődöntőben Franciaországnak, jól érzi magát a katalán városban, és nem tervez másként.

Édesapja is megünnepelte a nagy gólját, ami egyúttal történelmi is. Érdemes megnézni amatőr felvételen is a gólt, amit valószínűleg a torna egyik legszebb találatként tartanak majd számon, és hátravan még egy döntő is, amin minden bizonnyal szintén kezdő lesz.

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.